Musorujsag
Élő Eredmények

Önálló életre kelt az öntözőrendszer Wimbledonban

m4sport.hu
Kínos közjáték zavarta meg a wimbledoni tenisztorna egyik meccsét: egyik pillanatról a másikra beindult a locsolórendszer, a Sitak–Siegemund vegyespárosnak menekülnie is kellett.


A német – új-zélandi duó éppen jól megérdemelt pihenőjét töltötte a Skupski-Jurak páros elleni pénteki meccs során, mikor önálló életre kelt az öntöző, amelyből hatalmas erővel tört elő a víz.

A német hölgy rögtön észrevette a feje felett elzúgó vízsugarat, az éppen a másik irányba néző új-zélandi partnerének azonban jó pár másodpercre volt szüksége, hogy észrevegye azt, de még éppen idejében kapcsolt.

Pár másodperc után úgy tűnt, sikerült megfékezni a locsolót, Laura Siegemund már vissza is ült székére, ám ismét előtört a vízsugár, amely egy kukát és az ismét felpattanó német teniszező székét is felborította.

Végül a szervezőknek sikerült leállítani az öntözőt, ám addigra annyi víz került a gyepre, hogy egy másik pályán kellett folytatni a meccset, amelyet három szettben nyert meg az Artem Sitak-Laura Siegemund duó.

További tartalmak