Musorujsag
Élő Eredmények

A DVTK edzője hat játékosát a tartalékok közé küldte

m4sport.hu
A hat labdarúgó szerdától kizárólag a tartalék csapat edzéseit látogathatja.

Feczkó Tamás

Szeptember elején nevezték ki Feczkó Tamást a Diósgyőr labdarúgócsapatának edzőjévé. A szakember Fernando Ferndándezt váltotta a kispadon. Az elmúlt egy hétben valamennyi játékosnak megadta az esélyt a bizonyításra, kedden azonban keretet szűkített, ennek köszönhetően szerdától hat játékosa is kizárólag a tartalék csapat edzéseit látogathatja.

Amint arról a miskolciak hivatalos honlapja beszámolt, Branko Mihajlović, Ismaïla Ousman, Martin Juhar, Yannick Ndzoumou, Óvári Zsolt és Ternován Patrik az első osztályú bajnokság utolsó helyén álló együttes harmadosztályban szereplő tartalék-csapatába került át.

Mivel jelenleg mindannyian a DVTK játékosai, amennyiben az NB III-as csapat vezetőedzője úgy határoz, akár pályára is léphetnek

A 42 szakember egyébként sem sokat tétlenkedett az elmúlt héten, hiszen leigazolta Rui Pedrót a Ferencvárostól, Iszlai Bence Mezőkövesdről érkezett, míg  a jelenlegi listavezető Viditől Mirko Ivanovskit tudta megszerezni. A diósgyőriek a hétvégén a Zalaegerszeget fogadják.

További tartalmak