Musorujsag
Élő Eredmények

Debrecenben is simán nyert a Torino

Debrecenben is simán nyert a Torino

M4 Sport
Hazai pályán is három góllal kapott ki az ezúttal már szépítő DVSC a Torino ellen, így 7-1-es összesítéssel búcsúzott az Európa Liga második selejtezőfordulójából.

Európa Liga, 2. selejtezőkör, visszavágó:

Debreceni VSC – Torino 1-4 (0-2)
Debrecen, 15 350 néző, v: Fran Jovic (horvát)
gólszerzők: Garba (49.), illetve Zaza (25.), Izzo (32.), Belotti (69.), Milico (92.)
sárga lap: Garba (27.), Pávkovics (55.), illetve Meite (38.), Zaza (61.)

Debreceni VSC: Nagy – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Szécsi, Haris, Tőzsér, Trujic (Csősz, 90.) – Garba (Adenji, 80.), Varga K. (Zsóri, 63.)

Torino FC: Sirigu – Izzo (Singo, 83.), Nkoulou, Bremer – De Silvestri, Meite, Baselli (Rincón, 45+1.), Ansaldi – Zaza, Belotti (Millico, 76.), Berenguer

Továbbjutott: a Torino, 6-1-es összesítéssel

A Torino az első mérkőzésen megszerzett háromgólos előnye ellenére komolyan vette a visszavágót, és ez nemcsak a kezdőcsapat összeállításán, hanem a mutatott játékon is meglátszott. Az első félidőben az olaszok nem igazán engedték kibontakozni a Debrecent, ugyanakkor bő fél óra alatt két remekbe szabott támadást is vezettek, és mindkettőből gólt is szereztek. A hajdúságiak védelme ezekkel az akciókkal nem tudott mit kezdeni, és bár elöl becsülettel próbálkoztak, a szünetig szépíteniük sem sikerült.

Fordulás után nagy lendülettel folytatta a játékot a magyar csapat, amely hamar be is talált, de nem sokáig örülhetett. Bő negyedóra után ugyanis ismét kiváló ellentámadást vezetett a Torino, Belotti gólja pedig fölényessé tette az összesített állást az olaszok javára. Az utolsó pillanatokra még maradt egy torinói találat, de ennek legfeljebb a 15 perccel korábban csereként beálló gólszerző számára volt jelentősége, a DVSC búcsúját már nem befolyásolta.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="1268766"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => DVSC–Torino 1-4
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2019/08/DEBRE201908010161-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak