Musorujsag
Élő Eredmények

Továbbra is Felcsúton játszik a Fehérvár, ha továbbjut az EL-ben

molfehervar.hu
Továbbra is szennyezett a MOL Aréna Sóstó ivóvízhálózata, így ha a MOL Fehérvár sikerrel veszi az FC Vaduz elleni Európa Liga-selejtezőt, a kvalifikáció harmadik körében is a Pancho Arénában játssza hazai meccsét.

A klub honlapján tette közzé Székesfehérvár Önkormányzatának tájékoztatását, miszerint bár folyamatos, megfeszített munkavégzés folyik annak érdekében, hogy a stadionban lévő fertőzés eltávolításra kerüljön, a MOL Fehérvár FC részére július 17-én megküldött hivatalos vizsgálati eredmények alapján az ivóvízhálózatban továbbra is kimutatható a Pseudomonas aeruginosa baktérium jelenléte.

Emiatt amennyiben az Európa Liga harmadik selejtezőkörébe jut a csapat, továbbra is a Pancho Arénában fogadja ellenfelét, ugyanis az UEFA felé július 19-én 12 óráig meg kellett nevezni a hazai helyszínt.

Juhász Roland (elöl) továbbra is a Pancho Arénában vezetheti ki csapattársait (fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A klub akkor költözik vissza bő fél éve átadott otthonába, ha minden lehetséges rendezési- és egészségügyi kockázat elhárul.

A fehérváriak a sorozat megkezdése előtt jelezték a problémát, így a Zetát már Felcsúton fogadták, jövő csütörtökön a lichtensteini ellenfelük ellen is ott kezdik meg a párharcot. A harmadik forduló haza meccsére augusztus 8-án vagy 15-én kerül sor.

A MOL Fehérvár – FC Vaduz EL-selejtezőt csütörtökön 20 órától élőben közvetítjük az m4sport.hu-n, valamint a Duna Worldön.

További tartalmak