Musorujsag
Élő Eredmények

Afrikai csatárduót kaparintottak meg Debrecenben

dvsc.hu
Pár óra különbséggel jelentette be hivatalos oldalán a DVSC a kameruni Florentin Bouoli Effa és a nigériai Haruna Garba leigazolását.

Mindkét labdarúgó csatár.

Kettejük közül a szerződését hamarabb szignózó Bouoliról lehet kevesebbet megtudni (a világ egyik legrészletesebb adatbázisában, a Transfermarkton nem is szerepel a profilja). A dvsc.hu-ra hagyatkozva megállapíthatjuk, hogy 21 éves, és a 2017/18-as szezonban a Stade Reims második csapatában játszott, melyben négy meccsen 128 percet kapott. Aztán visszatért hazájába, ismeretlen klubtól érkezik vissza Európába: egy plusz három éves kontraktust kötött.

Florentin Bouoli Effa (fotó: dvsc.hu) Florentin Bouoli Effa (fotó: dvsc.hu)

A 25 éves Garba pályafutása sokkal ismertebb a nagyközönség számára, 2014-ben érkezett a kontinensre. Sorrendben megfordult a litván Kruojában, a máltai Sliema Wanderersben és Hamrun Spartansban, az arab emírségekbeli Dubai CSC-ben, a svéd Djurgardenben, majd újra Máltán a Gzira Unitedben, ahonnan végül is egy párhónapos szudáni kitérőt követően Debrecenbe vezettet az útja. A mögöttünk hagyott évadban 13-szor ugrasztotta talpra a Gzira-drukkereket a jól megtermett, 190 centis futballista, aki egy plusz két évre írt alá.

Haruna Garba (fotó: dvsc.hu) Haruna Garba (fotó: dvsc.hu)

További tartalmak