Musorujsag
Élő Eredmények

Testvérpárral erősített a Mezőkövesd

Testvérpárral erősített a Mezőkövesd

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjában 6. helyen záró Mezőkövesdnél nem pihen a klubvezetés: néhány nappal a bajnokság vége után két nyári igazolásukat is bejelentették.

A következő szezont már mezőkövesdi mezben kezdik a Sajbán testvérek, akik a Merkantil Bank Ligában 5. helyen végző Budaörstől érkeztek Kuttor Attila együtteséhez.

„Sajbán Máté egy kimondottan gólerős játékos, az előző szezont 14 góllal, az ideit pedig 17-el zárta, így holtversenyben a negyedik helyen végzett a góllövő listán. Érdekesség továbbá, hogy találatai közül egy sem született büntetőből. Sajbán Miklós középpályás létére gólpasszok terén emelkedett ki a mezőnyből, emellett négy alkalommal ő is bevette az ellenfelek kapuját” – jellemezte két új szerzeményét a mezokovesdzsory.hu.

Borítókép: Sajbán Máté és Sajbán Miklós a Mezőkövesdnél folytatja pályafutását (Fotó: mezokovesdzsory.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Csapatkapitányával hosszabbított a DVSC
Tőzsér Dániel szerződése nyáron lejárt volna a DVSC-nél, azonban a Loki csapatkapitánya további egy évre meghosszabbította a kontraktust - jelentette be hivatalos oldalán a klub.
Magyar futball
Nego szerint Európában teljesítettek, Herczegnek a BL-csapattal sem volt könnyebb
A RangAdó Díjátadó után <a href="https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2019/05/20/nego-a-jatekosok-herczeg-az-edzok-kozott-vitte-a-palmat-a-rangado-dijatadon/" target="_blank" rel="noopener"><a href="https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2019/05/20/nego-a-jatekosok-herczeg-az-edzok-kozott-vitte-a-palmat-a-rangado-dijatadon/" target="_blank" rel="noopener">a kategóriák győztesei</a></a> az M4 Sport kamerái előtt értékelték az elmúlt évet és saját teljesítményüket.
OTP Bank Liga
Hivatalos: Csertői Aurél távozik Paksról
Közös megegyezéssel, öt és fél szezont követően távozik a Paksi FC kispadjáról Csertői Aurél vezetőedző – közölte a klub hivatalos honlapján kedd reggel.
Magyar futball