Musorujsag
Élő Eredmények

DVSC: lazán, de koncentráltan kell játszani a bajnoki bronzéremért

m4sport.hu/M4 Sport
A bátor játék hozhatja meg a Loki bronzérmét a Paks elleni zárófordulóban – véli a hajdúságiak vezetőedzője, Herceg András.

„Bármekkora is a tét, muszáj felszabadultan játszani, könnyedén, lazán venni a meccset, de nyilván kellő koncentráltsággal” – nyilatkozta az M4 Sportnak a debreceni vezetőedző, Herceg András.

„Mindenki tudja, hogy a Paks egy fegyelmezett, jól szervezett gárda. Aurél is nagyon jól kezeli őket csapatként” – dicsérte a Loki mestere a szombati ellenfelet, és edzőjét, Csertői Aurélt.

Noha Herczeg nagy tisztelettel viseltetik a Duna-partiak iránt, amondó, csapatának nem a paksiak, hanem saját játékára kell figyelnie.

„Fontos, hogy pontosan játsszunk, hogy merjünk focizni, hogy merjük megcsinálni a cseleket, merjük bevállalni a passzokat, lövéseket, betöréseket, amikkel lehetőségeket teremthetünk” – válaszolta arra a kérdésre, hogy milyen hozzáállást vár játékosaitól a bajnoki zárófordulóban.

Az m4sport.hu élőben közvetíti az OTP Bank Liga vasárnap 17 órakor rendezendő zárófordulójának összes meccsét, míg az M4 Sporton körkapcsolás formájában tartjuk szemünket az utolsó játéknap mérkőzésein.

További tartalmak