Musorujsag
Élő Eredmények

Petrjak a Fradiból a Vidibe megy

m4sport.hu
A következő szezontól a MOL Vidi FC-ben folytatja pályafutását Ivan Petrjak, aki jelenleg a Ferencvárosban szerepel. A játékos távozását Orosz Pál megerősítette a csakfoci.hu-nak.

Az ötszörös ukrán válogatott szélső tavaly nyáron kölcsönbe érkezett a zöld-fehérekhez a Sahtar Donyecktől, szerződése június 30-án jár le. Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a csakfoci.hu-nak elmondta, szerették volna megvásárolni Petrjakot a Sahtartól, a játékos azonban a jobb ajánlattal előálló székesfehérvári csapatot választotta.

Az újpesti Branko Pauljevic és Filip Pajovic, valamint a ferencvárosi Ivan Petrjak az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs) Az újpesti Branko Pauljevic és Filip Pajovic, valamint a ferencvárosi Ivan Petrjak az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)

Orosz Pál tájékoztatása szerint a Ferencváros hónapok óta tárgyalt a Sahtar Donyeckkel, szóban meg is állapodtak az ukrán klubbal az átigazolás részleteiről, a Vidi azonban jóval magasabb fizetést kínált a játékosnak. „Természetesen a játékossal és a menedzsmentjével is folyamatosan egyeztettünk a személyes feltételeiről, ők azonban nyíltan azt mondták nekünk, hogy a Vidi jóval magasabb fizetést kínált neki havonta. Azt is megtudtuk, hogy Petrjak ezt az ajánlatot a Fradi–Vidi bajnoki mérkőzés előtt kapta meg a fehérváriaktól. Bár mi is elmentünk a lehetőségeinket tekintve addig, ameddig tudtunk, de Petrjak szájából olyan horribilis összeg hangzott el, amit mi nem tudtunk és nem is akartunk fizetni” – tette hozzá a vezérigazgató.

Ivan Petrjak a mostani szezonban 36 tétmérkőzésen hat gólt és 12 gólpasszt jegyez a Ferencváros színeiben.

További tartalmak