Musorujsag
Élő Eredmények

Három mérkőzéstől eltiltották Supka Attilát

Három mérkőzéstől eltiltották Supka Attilát

MTI
Három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Supka Attilát, a Budapest Honvéd vezetőedzőjét a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapján olvasható beszámoló szerint a testület keddi döntése értelmében a trénernek 300 ezer forintos pénzbüntetést is fizetnie kell. A Honvéd szombaton Huszti Szabolcs 90. percben fejelt góljával kapott ki a vendég MOL Viditől, s az ítélet indoklása szerint Supka „a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt”.

A Kisvárda ellen kiállított Sós Bence (Puskás Akadémia) egymeccses eltiltást kapott, ahogy Tóth László, a Mezőkövesd szakmai igazgatója is.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megvan a Budapest Honvéd új tulajdonosa
Az új tulajdonosok az utánpótlásképzés további fejlesztése mellett, az európai kupaszereplést biztosító helyezés elérését tűzték ki célul
Magyar futball
A Kisvárda Felcsúton ütötte ki a Puskás Akadémiát
A Kisvárda fennállása legnagyobb arányú idegenbeli sikerét aratta a magyar labdarúgás élvonalában, miután szombaton 4–0-ra kiütötte a Puskás Akadémiát Felcsúton, az OTP Bank Liga 27. fordulójának – egyik – kiesési rangadóján.
Magyar futball