Musorujsag
Élő Eredmények

A Fradinak Szombathelyen, a Vidinek Mezőkövesden nem megy

m4sport.hu
A két kieső helyen álló csapat is hosszú nyeretlenségi széria után tudott nyerni, míg a számok alapján, a jelenleg "legeredményesebb" csapatok a Honvéd és a Mezőkövesd.
Szerhij Rebrov Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője

A DVTK augusztus 18. óta először nyert az OTP Bank Ligában, és ezzel a a győzelemmel megtörte hat mérkőzésből álló, nulla pontos szériáját. Fernando együttese szeptember elseje óta először maradt kapott gól nélkül.

Több érdekességet hozott az MTK-Puskás akadémia összecsapás is, hiszen az MTK először szerzett három gólt élvonalbeli bajnoki mérkőzésen az új stadionjában, miközben a Puskás Akadémia együttese továbbra sem győzött még idegenben a mostani szezonban.Ez azért is érdekes, mert tavaly november 4. óta hatodszor nem tudtak nyerni idegenbeli bajnoki mérkőzésén annak ellenére, hogy két gólt is szereztek.

Úgy tűnik, az Újpest szeret Kelet-Magyarországra járni, vendégként az elmúlt egy évben mindössze ötször nyert, mindannyiszor a Tiszától keletre. Az Újpest tavaly szeptemberben, Mezőkövesden szerzett legutóbb vendégként négy gólt , míg a legutóbbi hat fordulóban mindössze egy pontot szerző Kisvárda rövid élvonalbeli történetében már negyedszer kapott négy gólt bajnoki mérkőzésen.

A Bp. Honvéd veretlen maradt a Paks ellen az elmúlt tíz találkozóján, de ez nem is meglepő, hiszen Supka Attila csapata a legutóbbi négy idegenbeli mérkőzésén veretlen maradt. Ráadásul a Honvéd az egyetlen csapat a mezőnyben, amelyik nem kapott ki a legutóbbi öt fordulóban.

A Haladás A Fradi elleni győzelemmel lezárta hat mérkőzésből álló vereségsorozatát. Érdekesség, hogy a szombathelyiek tavaly és tavalyelőtt ősszel is legyőzték hazai pályán az FTC-t. Noha a fővárosiaknál bíztak az edzőváltásban, Szergej Rebrovval sem szárnyalnak, hiszen irányítása alatt öt bajnoki mérkőzést megnyert eddig a Ferencváros, négyet nem.

A MOL Vidi eddig hét alkalommal vesztett pontot a bajnokságban, ezek közül hatszor az európai kupameccse után nem tudott győzni. Ráadásul Mezőkövesden nagyon nem megy nekik, hiszen a kövesdiek elleni öt idegenbeli NB I-es mérkőzéséből csupán egyet tudott megnyerni, miközben a kövesdiek a legutóbbi öt hazai bajnoki találkozóján 13 pontot szereztek.

További tartalmak