Musorujsag
Élő Eredmények

Felcsúti Loki-győzelemmel rajtolt az NB I.

m4sport.hu
A Debrecen nyerte az OTP Bank Liga 2018/19-es idényének nyitómeccsét, miután egy remek akciónak köszönhetően idegenben 1–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát a szombati bajnoki rajton.

OTP Bank Liga, 1. forduló:
Puskás Akadémia FC – Debreceni VSC 0-1 (0-0)

Felcsút, 931 néző, v.: Vad II.
Gólszerző: Calvente (77.)
Sárga lap: Haris (7.), Tőzsér (60.), Csősz (88.)

A meccs összefoglalója:

Puskás Akadémia: Hegedüs L. – Osváth, Spandler, Heris, Trajkovski – Márkvárt, Molnár G. (Knezevic, 70.), Balogh B. – Latifi (Kiss T., 62.), Diallo, Radó

DVSC: Nagy S. – Cikos, Kinyik, Szatmári Cs., Barna – Bódi, Kusnyír (Csősz, 82.), Tőzsér, Haris, Varga K. (Calvente, 61.) – Takács T. (Avdijaj, 70.)

A szezon első ziccerét a 3. percben a Debrecen csatára, Takács bombázta a hazai kapusba, majd tíz perc elteltével tízméteres fejese is célt tévesztett. A PAFC negyedóra elteltével „érkezett meg” a meccsbe és Diallo révén lesgólig jutott. A vendégek egyik sarokrúgásukat követően centiméterekre voltak a gólszerzéstől: Márkvárt a gólvonalról vágta ki a kapura fejelt labdát. A hajdúságiak lendülete a szünetig sem hagyott alább, de a vezetést nem tudták megszerezni.

Fordulást követően kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, ezzel együtt jelentősen esett az iram. A hazaiak ötlettelenül játszottak, helyzetekig sem nagyon jutottak el. A debreceniek többször is, és az egyik ilyennél Calvente fejesével megszerezték a vezetést. A felcsúti csapat küzdött az egyenlítésért, de a játékába sok hiba csúszott, így nem sikerült egyenlítenie. A Debrecen megérdemelten szerezte meg a három pontot, a felcsútiak pedig még mindig nem nyertek bajnoki mérkőzést a debreceniek ellen.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="1073569"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Felcsúti Loki-győzelemmel rajtolt az NB I. – képgaléria
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2018/07/DBOGI20180721026-1024x681.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak