Musorujsag
Élő Eredmények

Odaérne a dobogóra utolsó hazai bajnokiján a DVSC

M4 Sport
A szerdán kupadöntőt veszített Puskás Akadémiát fogadja a Debrecen az OTP Bank Liga utolsó előtti fordulójában, vasárnap. Herczeg Andrásék győzelemmel búcsúznának a szezon utolsó hazai bajnokiján a Nagyerdeitól, azonban tudják, nagyon nehéz dolguk lesz a Pintér-legénység ellen.

Kiütéses, 4-0-ás vereséget szenvedett az előző fordulóban a DVSC a kiesőjelölt Balmazújvárostól. A Loki emiatt lecsúszott a dobogóról, melyre a Puskás Akadémia legyőzésével léphet fel újra.

Herczeg András, a debreceniek vezetőedzője természetesen három pontot szerezne a találkozón.

„Egyértelmű, hogy hazai pályán mi szeretnénk dominálni, de tisztában vagyunk azzal, hogy a Puskás az utóbbi időszakban nagyon összeállt, jó eredményei vannak” – vélekedett a tréner, hozzátette, ennek ellenére is otthon szeretnék tartani a három pontot. A szakember szerint sokszor tudnak gyorsan átmenni az ellenfél védelmén, de bízik abban, hogy előbb utóbb tudják majd dominálni a játékot.

A debreceniek dolgát tovább nehezíti, hogy a tavaszi szezon során több kulcsjátékosuk is megsérült, Bódi Ádám szerint ezek is felelősek azért, mert az utóbbi időben hullámzó a csapat teljesítménye.

„Hiába vagyunk sokan, úgy érzem, nem megfelelő minőségű a keret, ezt mutatja a nyújtott teljesítmény is, nem tudjuk pótolni azokat a játékosokat, akik ősszel tudták hozni a formájukat. Ez a legrosszabb, ami most a csapat életében történik.”

A középpályás szerint hiába nyerték 3-0-ra a tavaszi mérkőzést, most sokkal nehezebb dolguk lesz az átalakult felcsúti csapattal.

„Inkább a magyarokra építenek a kezdőben, jobb focit is játszanak, nehéz mérkőzés lesz, de megvan a célunk, szeretnénk odaérni a harmadik helyre” – megjegyezte, ehhez az utolsó hazai mérkőzésen kell megverniük a Puskást, és természetesen győzelemmel szeretnének búcsúzni a Loki-szurkolóktól.

A mérkőzést kizárólag az m4sport.hu-n láthatja élőben vasárnap 17:00-tól.

OTP Bank Liga, 32. forduló, május 27., vasárnap:

17:00 Debrecen–Puskás Akadémia (m4sport.hu)

17:00 Mezőkövesd–Újpest (m4sport.hu)

17:00 Paks–Balmazújváros (m4sport.hu)

17:00 Vasas–Haladás (m4sport.hu)

17:30 Ferencváros–Diósgyőr (M4 Sport)

19:30 Videoton–Honvéd (M4 Sport)

További tartalmak