Musorujsag
Élő Eredmények

A DVTK szerződést bontott Bódog Tamással

A DVTK szerződést bontott Bódog Tamással

dvtk.eu
Az OTP Bank Ligában szereplő DVTK a klub honlapján jelentette be a hírt: szerződést bontott Bódog Tamással.

A klubvezetés a döntést a sikertelen szereplés miatt hozta meg, ugyanis a miskolciak a tavaszi szezonban csupán egy mérkőzést tudtak megnyerni, kiestek a Magyar Kupából és a bajnoki tabella 9. helyén állnak csupán két pontra a kiesést jelentő 11. pozíciótól.

„A DVTK játékoskerete jobb, mint amit a tabellán elért helyezése mutat. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt azért szükséges a váltás, mert a jelenlegi felállásban nem látjuk biztosítottnak a csapat élvonalbeli tagságának megtartását” – írja a dvtk.eu.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megdöbbentő hiba kellett a Videoton góljához
A Videoton Marko Scepovic begyötört góljával ugrott <a href="https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/04/21/elre-allt-a-videoton/" target="_blank" rel="noopener">az OTP Bank Liga élére</a>. A találat nem jöhetett volna létre a DVSC védője, Barna Szabolcs újabb ki nem kényszerített technikai bakija nélkül.
Magyar futball
Élre állt a Videoton
Marko Scepovic góljával a Videoton 1-0-ra legyőzte a vendég Debrecent szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel a bajnokság élére állt.
Magyar futball