Musorujsag
Élő Eredmények

A debütáló kapitány látott pozitívumokat, de meglepte a rossz kezdés

A debütáló kapitány látott pozitívumokat, de meglepte a rossz kezdés

m4sport.hu
Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya vereséggel debütált az együttes kispadján, miután 3–2-re kikapott Kazahsztántól péntek este a Groupama Arénában.

„Az első tizenöt percet gyakorlatilag átaludtuk, ezen felül adtunk három ajándékgólt az ellenfélnek. Rengeteg egyéni hibát elkövettünk” – értékelt Georges Leekens, majd hozzátette, négy nap után csoda lett volna, ha minden működik.

„A félidei cserék után kicsit jobb lett a játékunk, ugyanakkor nem vagyok elégedett. Három nappal ezelőtt mondtam, hogy nemzetközi szinten fizetni kell a hibákért, ezeket most gólokra váltotta az ellenfél. Több játékos is nagyot küzdött, mint például Dzsudzsák Balázs”  – mondta.

A belga szakember a vereség ellenére pozitívumként emelte ki a motivációt és a lelkesedést, azonban azt is elárulta, meglepte, hogy ilyen rosszul kezdett csapata és a következő találkozókon reméli, győzelemmel hagyhatják el a pályát.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Leekens inkább indul Egervárinak vagy Pintérnek, mint Várhidinek
Az elmúlt tíz világ- vagy Európa-bajnoki selejtezősorozatot összesen tíz főállású szövetségi kapitánnyal vívta meg labdarúgó-válogatottunk – igaz, a matematika törvényeinek, így az átlagolás szabályainak is sokszor ellentmondó hazai valóságban nem minden kapitányra jutott egy sorozat. Megnéztük, milyen eredménnyel indultak el a maguk útján, és hogy mennyire igyekeztek már a kezdet kezdetén saját újoncaikkal megtolni a válogatott rendre elakadó szekerét.
Magyar futball
„Leekens Európa egyik legjobb edzője”
Georges Leekens személyében Európa egyik legjobb edzője irányítja a magyar labdarúgó-válogatottat - mondta a kazah csapat szövetségi kapitánya csütörtökön Budapesten, a magyar-kazah mérkőzés előestéjén.
Magyar futball