Musorujsag
Élő Eredmények

Dani Alves búcsút intett a Paris Saint-Germainnek

Dani Alves búcsút intett a Paris Saint-Germainnek

m4sport.hu
Két év után elhagyja a francia Paris Saint-Germaint a brazil szélsővédő, Dani Alves.

A 107-szeres brazil válogatott védő 2017 júliusában csatlakozott a párizsi klubhoz, két bajnokságot, egy francia kupát és egy ligakupát nyert a csapattal.

Ma lezárom egy szakaszát az életemnek. Egy diadalmas, tanulságos és tapasztalatokkal teli ciklust. Szeretném megköszönni a PSG-családnak, hogy lehetőségem volt történelmi tetteket végrehajtani társaimmal a klub történetében. Csak köszönettel tartozom mindenkinek, a teljes stábnak a kedvességért, a tiszteletért, az mutatott elhivatottságért, az első naptól kezdve… Ők teszik ezt a klubot különlegessé” – ezek voltak a brazil búcsúszavai a PSG-től Instagram-oldalán.

A játékos jelenleg hazájában tartózkodik, a brazil válogatottal a Copa Américán, ahol legutóbb a Peru elleni 5-0-ra megnyert csoportmérkőzésen gólt is szerzett.

Még nem tudni, hogy folytatja pályafutását, de nem lenne meglepetés, ha visszatérne a Barcelonához. Alvesnek nem lenne ellenére.

„A Barca az otthonom. Mindig is ezt mondtam. Szeretem ezt a klubot, és mindent, amit megéltem vele. Szeretem az embereket, akik ott dolgoznak, a csapattársaimat, akik még mindig ott vannak” – nyilatkozta nem olyan rég a Diario Sportnak.

Borítókép: Neymar, Dani Alves és Layvin Kurzawa (Fotó: EPA/Yoan Valat)

További tartalmak