Musorujsag
Élő Eredmények

A Real Madrid kitalálta, hogy szerezze meg Neymart

A Real Madrid kitalálta, hogy szerezze meg Neymart

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Real Madrid egy csereügylet keretében igazolná le a Paris Saint-Germain támadóját, Neymart.

Óriási átalakuláson megy keresztül a madridi csapat, amely ugyan már 303 millió eurót költött a nyáron (leigazolták Luka Jovicot, Rodrygót, Eden Hazard-t, Éder Militaót és Ferland Mendyt) de még mindig nem állt le, most éppen egy újabb gigaprojektet iygekeznek megvalósítani.

A Real továbbra is nagyon szeretné leigazolni Neymart, a Marca értesülései szerint pedig Casemirót és pénzt adnának érte cserébe a PSG-nek.

Annyiból nem elképzelhetetlen az üzlet, hogy a francia bajnoknál megunták a brazil támadó viselkedését és megfelelő ajánlat esetén szívfájdalom nélkül megválnának tőle. 

Tudja ezt a Barcelona is, amely szintén kidolgozott egy tervet, hogy édesgesse vissza Katalóniába a világ legdrágább játékosát (Neymar 2017 nyarán 222 millió euróért igazolt a PSG-be).

A Real ajánlata azonban azért lehet vonzóbb a francia bajnonak, mert a PSG-nek Thiago Motta (a 2017/18-as szezonban már nem igen játszott, tavaly nyáron pedig visszavonult) óta nincs vérbeli védekező középpályása, Casemiro pedig Rakiticcsel ellentétben igazi „verőember”, aki hatékonyan szűr a védelem előtt, ami megoldaná Thomas Tuchel vezetőedző gondjainak egy kis részét.

Casemirót 2021-ig köti szerződés a Realhoz, piaci értékét a Transfermarkt 60-70 millió euró körül jegyzi, tehát a Realnak a brazil középpályás mellett még így is legalább 100 millió eurót kéne átutalni a párizsiaknak, ami nem biztos, hogy üdvözítő a pénzügyi fair playt nézve.

 

 

További tartalmak