Musorujsag
Élő Eredmények

Hollandiában 14 játékos kereste a labdát a tizenhatoson belül – videó

m4sport.hu
A holland harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában az FC Lieden GVVV hazai pályán 4–2-re legyőzte az AFC Amsterdam csapatát, de ez valószínűleg nem hozza lázba a magyar olvasókat. A mérkőzés azonban tartogatott egy remek jelenetsort, amelyet mindenképp érdemes végignézni az ínyencségeket kedvelő futballszeretőknek.

A kapu előtti keveredés egy pontján 14 játékost lehet megszámolni a tizenhatoson belül, viszont megtippelni is lehetetlen, hányan tudták, hol a labda. A győztes csapat – amely megúszta ezt az elképesztő szituációt – kék mezben játszott.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gulácsi szerint van recept a szlovákok elleni sikerre
Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerint a jól megszervezett csapatjáték és az agresszív mentalitás vezetheti sikerre az együttest a szlovákok elleni, csütörtök esti Európa-bajnoki selejtezőn, amelyet az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben fog közvetíteni.
Külföldi futball
Marco Rossi a legnehezebb Eb-selejtezőcsoportban múlhatja felül külföldi kapitányainkat
A világranglistás helyezések alapján a legkeményebb csoportban várja az Európa-bajnoki selejtezőket a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Marco Rossi a Szlovákia elleni, március 21-ei nyitómérkőzésen arra készül, hogy külföldi kapitányaink közül elsőként győzelemmel kezdjen egy selejtezősorozatot, ami hat és fél év után először sikerülne a nemzeti együttesnek.
Külföldi futball