Musorujsag
Élő Eredmények

A Barcelona újra ostromba kezd Griezmannért

m4sport.hu/Marca

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Atlético Madrid 2-0-ás előnyből bukta el a Juventus elleni párharcot. A visszavágón Cristiano Ronaldo és mesterhármasa gondoskodott a Matracosok búcsújáról.

Szombaton este újabb pofont kapott a bajnokság második helyén álló madridi csapat, miután kikapott az Athletic Bilbaótól a San Mamésben, így egyre valószínűbb az, hogy képtelenek lesznek befogni a Barcelonát a La Ligában.

Az éllovas katalánoknál már évek óta téma az Atlético világbajnok támadójának, Antoine Griezmannak megszerzése, de mind ez idáig meghiúsultak a próbálkozások, többek között a 27 éves játékos magas kivásárlási ára miatt.

A francia L’Equipe információi szerint idén is megtesz lépéseket Griezmannért a nyári átigazolási időszakban a spanyol bajnok. Úgy tudják, hogy a BL-fiaskó után a gólerős csatár elgondolkodott a jövőjén, miután már nem érzi a lehetőségét annak, hogy egy nagyobb trófeát nyerjen az Atléticóval (egy Európa Kupa-győzelemnek azért már örülhetett a Matracosokkal).  

Az is más megvilágításba helyezheti távozását, hogy júniusban a 200 millió eurós kivásárlási ára 120-ra csökken, ennyiért pedig teljes mértékben nyitott lenne Griezmann megszerzésére a Barcelona.

További tartalmak