Musorujsag
Élő Eredmények

Ibra is beszállt a Ronaldo–Messi üzengetésbe

Sport Bild
Zlatan Ibrahimovic is állást foglalt abban a szópárbajban, amely tavaly decemberben kezdődött Cristiano Ronaldo és Lionel Messi között.

A Gazzetta dello Sport még karácsony előtt készített hosszabb interjút a portugál sztárral, aki azt mondta, hogy az új kihívások miatt igazolt a Real Madridtól a Juventushoz. Mindezt pedig úgy fogalmazta meg, hogy azzal az örök rivális argentinnak is üzent. „Játszottam Angliában, Spanyolországban, Olaszországban és Portugáliában is, míg ő csak Spanyolországban. Számomra az élet egy kihívás. Örülnék, ha egy nap Olaszországba jönne. Neki is úgy kellene tennie, ahogy nekem, el kellene fogadnia a kihívást. De ha ő boldog Spanyolországban, azt is tiszteletben tartom.”

Nem sokat váratott magára Messi válasza sem, aki azt mondta, hogy esze ágában sincs csapatot, pláne nem országot váltani. „Nincs szükségem változtatásra. hiszen már a világ legjobb csapatában vagyok. Az én kihívásaim évről évre újak lesznek. Nem kell csapatot vagy bajnokságot váltanom ahhoz, hogy új célokat tűzzek ki magam elé” – nyilatkozta a Barcelona klasszisa.

Ennél a pontnál kapcsolódott be Ibrahimovic a vitába, és alaposan kiosztotta Ronaldót. „Cristiano új kihívásokról beszél. Azt képes kihívásnak nevezni, hogy egy olyan klubhoz ment, amelyikben alap, hogy megnyeri a Serie A-t. Miért nem választott pár éve inkább egy másodosztályú csapatot, hogy bajnoki címig vezesse és feljuttassa a legmagasabb szintre? Na, az már kihívás lenne” – idézi a Sport Bild a svédek szupersztárját, aki szerint őrültség volt a Juventushoz igazolni, és egyáltalán nem kihívás.

További tartalmak