Musorujsag
Élő Eredmények

A Barca harmadszor is ajánlatot tett a Chelsea alapemberéért

m4sport.hu/skysports.com
Sajtóhírek szerint a Barcelona harmadszor is ajánlatot tett a Chelsea-nek Willianért, akiért 55 millió fontot sem sajnálnának a katalánok.

A spanyol bajnok és kupagyőztes előző két ajánlatát visszautasította a londoni klub, mert annak új vezetőedzője, Maurizio Sarri szeretné megtartani a brazil támadó középpályást.

A Barca első nekifutásra 50, másodjára 53 millió fontot kínált Willianért, most azonban abban bíznak a katalánok, hogy a legutóbbi 55 millió fontos ajánlatra már rábólint a Chelsea – értesült a Sky Sports.

A 29 éves brazil játékoshoz egyébként azért is ragaszkodnak nagyon a londoni Kékek, mert elég valószínű, hogy a csapat támadásokért felelős másik kulcsembere, Eden Hazard a Real Madridban köt ki.

Willian a brazil válogatottnak és a Chelsea-nek is alapembere (Fotó: EPA/YURI KOCHETKOV)

 A Barcelona malmára hajthatja azonban a vizet, hogy Willian iránt a Manchester United is érdeklődik, s ha már mindenképpen el kell engedniük a szélsőt, akkor inkább adják el külföldre, mint az egyik legnagyobb Premier League-riválisnak.

A 69-szeres brazil válogatott szélső akkor határozta el, hogy távozik a Stamford Bridge-ről, mikor még úgy tűnt, Antonio Conte marad a csapat menedzsere, most viszont abban bíznak a klubnál, hogy az edzőváltás maradásra bírja a játékost.

Amennyiben azonban Willian mégis távozna, úgy a Chelsea a Lyon csapatkapitányával, Nabil Fékirrel pótolná a „kis rakéta” becenevű futballistát, aki alapembere volt a világbajnoki negyeddöntőig jutó brazil válogatottnak.

Willian 2013 nyarán az Anzsi Mahacskalától igazolt a Chlesea-hez, amelyben minden sorozatot figyelembe véve 236 meccsen 44 gólt szerzett és 39 asszisztot osztott ki.



További tartalmak