Musorujsag
Élő Eredmények

Az FC Barcelona bejelentette Coutinho érkezését – hivatalos

m4sport.hu
Az FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindenben megegyezett a Liverpoollal Philippe Coutinho átigazolásáról.

A brazil válogatott támadó januárban érkezik, és a jelenlegi szezonon kívül még öt évre ír alá a katalán csapathoz, amely sajtóhírek szerint 120 millió euró körüli összeget fizet az angol klubnak, de a játékos ára bizonyos feltételek teljesülése esetén 160 millió euróig nőhet. A hírt a Liverpool is bejelentette.

Coutinho 2018-tól már a Barcelona játékosa (forrás: FC Barcelona) Coutinho 2018-tól már a Barcelona játékosa (forrás: FC Barcelona)

Coutinho kivásárlási árát 400 millió euróban határozta meg a Barcelona, amely a 2017/2018-as szezonban csak hazai fronton, tehát a Bajnokok Ligájában nem számíthat a 25 éves játékosra.

Coutinho átigazolásához már a nyáron is közel állt a Barca, akkor végül nem sikerült tető alá hozni az üzletet. A középpályás a jelenlegi szezonban 20 mérkőzésen 12 gólt és 9 gólpasszt jegyzett a Liverpoolban, amelyhez 2013-ban érkezett az Intertől 13 millió euróért.

További tartalmak