Musorujsag
Élő Eredmények

Bánhidi Ákos: Eléggé kimerültek a tartalékaink az idény végére

m4sport.hu/M4 Sport
Nagyon erős szezont tudhat maga mögött a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott, amelynek csapatmenedzsere, Bánhidi Ákos szerint azért sok mindent át kell gondolniuk a következő idényre.
Bánhidi Ákos (Fotó: Fiák Blanka/moksz.hu) Bánhidi Ákos (középen) szerint kiengedtek a szezon végére, de az összkép pozitív (Fotó: Fiák Blanka/moksz.hu)

„Nagyon örülök ennek az éremnek több szempontból is” – kezdte értékelését Bánhidi Ákos, aki egyetértett versenyzőivel abban, hogy Liu Shaoang távollétében kihozták a maximumot a világbajnokságból.

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edzője és csapatmenedzsere kiemelte, sok sebből vérzett a magyar csapat, így még nagyobb értékkel bír a férfi váltó világbajnoki bronzérme. „Elmondhatom, eléggé kimerültek a tartalékaink az idény végére. Sok mindent át kell gondolni, hogy hogyan tudjuk jobb állapotban tartani a versenyzőket az szezon végére.”

„Elképzelhető, hogy az idény, a téli versenyidőszak közepén egy kicsit le kell majd tenni a korcsolyát, és olyan helyre utazni a csapattal, ahol meleg van, ahol fel tudunk egy kicsit töltődni. De ez csak egy a sok közül, amire gondolnunk kell” – tette hozzá.

Bánhidi arra is utalt, hogy még mindig nincs kibékülve a bírók szombati ítéleteivel, és a zárónapon is voltak furcsaságok, de „sokkal több közük volt az igazsághoz, mint szombaton”.

„Azért ez egy nagyon-nagyon erős szezonunk volt. Felsorolni sem tudnám, hogy mennyi komoly eredmény született” – fogalmazott hozzátéve, talán Shaoang sérülésével kezdett leereszteni a csapat, de a idény egészét nézve az összkép mindenképpen pozitív.

További tartalmak