Musorujsag
Élő Eredmények

Davis: Ígérem, hogy a Final Fourban is nagyot fogunk harcolni

m4sport.hu
A veszprémi mester bízik benne, a hétvégi BL-négyes döntőben is eredményesek lesznek, míg a szegediek szakvezetője szerint áprilisban, a kupadöntőben voltak a legjobb formában, azóta viszont nem ment a csapatának.

A Veszprém 27-27-es döntetlent játszott a Szeged otthonában a férfi kézilabda NB I döntőjének vasárnapi visszavágóján. Mivel az első mérkőzésen, csütörtökön 35-24-re győzött a tavalyi bajnok ellen, így 62-51-es összesítéssel megnyerte a párharcot és története 26. bajnoki címét ünnepelhette.

Nyerni akartunk, de ennek is tudunk örülni, hogy nem kaptunk ki. Motiváltan játszott a csapat, ez jól látszott. A győzelem, az aranyérem a legfontosabb és ezt megcsináltuk. Ma ünneplünk, holnap pihenünk, majd elkezdjük a felkészülést a hétvégi BL négyes döntőre” – összegzett a döntő után David Davis, a veszprémiek mestere.

Amikor nem mennek jól a dolgok, bele kell nyúlni a csapatba. Észre kell venni, mi nem működik, mit kell kijavítani. Ilyenkor dolgozik a feszültség az emberben de így is  helyre kell tudni tenni a  csapatot. Ígérem, hogy a Final Fourban is nagyot fogunk harcolni” – mondta azzal kapcsolatban, miért volt olyan indulatos már az első időkérés alkalmával.

Jobb volt a Veszprém a döntőben. A mai meccsen mindent beleadtunk, meg akartuk nyerni a visszavágót, de Bánhidi piros lapja elég korán jött meg kellett változtatni az összes variációt a támadásban és a védekezésben is. Sajnáljuk hogy egy ilyen jó szezont nem tudtunk győzelemmel zárni” – mondta a vesztes fél mestere,

Áprilisban voltunk a csúcson. Addig felmenőben volt a csapat, nagyon jól játszottunk a Magyar Kupa döntőjében, jól jött nekünk a kupagyőzelem, ahogy megnyertük a kupát. Utána jött egy gyengébb félidő a Vardar ellen, kiestünk a BL-ből is és nem tudtunk felállni így nem sikerült szépre a vége” – összegzett a spanyol szakember.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="1232088"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => A szegedi visszavágó döntetlen lett.
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2019/05/D__US201905260242-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak