Musorujsag
Élő Eredmények

Faluvégi Rudolf a Bundesligában folytatja pályafutását

Faluvégi Rudolf a Bundesligában folytatja pályafutását

m4sport.hu
Faluvégi Rudolf az idény végén a francia első osztályú kézilabda-bajnokságban szereplő Cesson Rennes-től Stuttgartba helyezi át székhelyét.

A 25 éves válogatott kézilabdázó 2017-ben Csurgóról a francia Nantes-hoz szerződött, amellyel tavaly Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott.

Az irányítóként és átlövőként is bevethető játékos vállát egy éve meg kellett műteni, felépülése sikeres volt, azonban 2018 őszén kevés játéklehetőséget kapott, így a klubváltás mellett döntött. Januárban írt alá az idény végéig a Cesson Rennes csapatához, amelytől 2019 nyarán biztosan távozik és a német Bundesligában folytatja pályafutását.

A TVB 1898 Stuttgart a klub honlapján jelentette be, hogy Faluvégivel 2021. június 30-ig szóló szerződést kötött.

A Stuttgart jelenleg a 18 csapatos bajnokság 12. helyén áll.

Borítókép: Faluvégi Rudolf 2019 nyarától a Bundesligában folytatja pályafutását (Fotó: facebook.com/tvb1898)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Íme az M4 Sport – Az Év sportolója gála dobogósai
Hétfőn mind a 11 kategóriában hármasra szűkültek a listák, ezekből kerülnek ki az egyes kategóriák győztesei, kilétükre pedig az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán derül fény, amelyet február 14-én rendeznek a Nemzeti Színházban.
Egyéb
BL-győztes brazil beállóval erősít a Veszprém
2019. július 1-től a Telekom Veszprémben folytatja pályafutását a brazil Rogerio Moraes Ferreira - jelentette be a bakonyi klub. A HC Vardar beállósa 2+1 évre kötelezte el magát a Veszprémhez.
Kézilabda