Musorujsag
Élő Eredmények

Várhatóan nem számíthatunk Balogh és Bodó játékára Dánia ellen

Várhatóan nem számíthatunk Balogh és Bodó játékára Dánia ellen

m4sport.hu
Balogh Zsolt a Katar elleni találkozón sérült meg, Bodó Richárd pedig a svédek ellen. Mindketten a bokájukkal bajlódnak, nagy vérveszteség a válogatott számára.

A kézilabda-válogatott orvosi stábja január 14-én állapította meg, hogy Balogh Zsolt részleges bokaszalag-szakadást szenvedett a Katar elleni csoportmérkőzésen. Egy rossz leérkezést követően fordult alá a magyar válogatott alapemberének bokája.

Átlövőnk a világbajnokságról sérülése miatt hazautazott Szegedre, ott kezelik. A játékos változatlanul lát arra esélyt, hogy vissza tud térni a csapathoz.

Ugyanakkor az már biztosra vehető, hogy a dánok elleni első középdöntő-mérkőzésen még nem látjuk a pályán, és  nem lehet tudni, hogy mikor csatlakozhat újra a válogatott keretéhez.

Bodó Richárd sérülése nem olyan súlyos, mint Baloghé, de elképzelhető, hogy még őt sem láthatjuk a nemzeti csapat soros összecsapásán, mert a stáb nem akarja megkockáztatni, hogy rásérüljön.

Valószínűleg a szombat esti mérkőzés előtt nem sokkal születik meg a végleges döntés a játékáról, de a hírek alapján inkább esélyes, hogy csak Tunézia ellen látjuk legközelebb a pályán.

A dánok elleni középdöntőt 20:30-kor rendezik, az M4 Sport élőben közvetíti a mérkőzést.

Borítókép: Balogh Zsolt, miután megsérült a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában játszott Magyarország - Katar mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 14-én. (MTI/Illyés Tibor)

További tartalmak