Musorujsag
Élő Eredmények

Az OTP Bank Ligába feljutott MTK leigazolta a Fradi futsalosát

M4 Sport/Fradi TV
Megdőlt az az elmélet, amely szerint a futsal világából nem vezet út a nagypályás labdarúgó NB I-be: Karacs Dániel ugyanis a Ferencváros futsalcsapatától az OTP Bank Ligába feljutott MTK-hoz szerződött.

A ferencvárosi futsalcsapat centere alacsonyabb osztályokban nagypályás védőként kezdte karrierjét, majd a Fradiban futsalozott, mellette pedig Monoron játszott nagypályán. Most profi szerződést kapott, így a következő idénytől a nagypályás NB I-be visszatérő MTK játékosa lesz.

Karacs Dániel (Fotó: m4sport.hu) Karacs Dániel (Fotó: m4sport.hu)

„Az NB III-as Monorral veretlenül megnyertük a bajnokságot, erre sokan felfigyeltek. Az MTK-val játszottunk egy edzőmeccset, ott nem játszottam rosszul. Utána még kijöttek néhány meccsemre, három-négy meccs után behívtak, hogy elhiggyem, hogy nem a levegőbe beszélnek, aztán három-négy meccsre megint kijöttek, tényleg jól ment az az időszak, utána pedig szerződést tettek elém” – nyilatkozta a 23 éves játékos az M4 Sport Fradi TV című műsorában.

A korábbi válogatott futsalos szerint benne van a pakliban, hogy az MTK kölcsönadja őt az NB II-be, de így is egy régi álma vált valóra. „Az is benne van, hogy visszaadnak egy évre NB II-be, mert két szinten nehéz lépni, de a szerződésem ugyanúgy az MTK-nál lesz. Ez nagy szó, ha ezt nekem egy évvel ezelőtt mondják, akkor is aláírtam volna.”

További tartalmak