Musorujsag
Élő Eredmények
 

Griezmann az Atléticót, a Lokomotiv csoportellenfeleit lőtte tovább

Griezmann az Atléticót, a Lokomotiv csoportellenfeleit lőtte tovább

MTI
Az Atlético Madrid 2–0-ra legyőzte a vendég Monacót a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai esti ötödik fordulójában, ezzel biztosította részvételét a nyolcaddöntőben.

A spanyol együttes már a második percben megszerezte a vezetést egy öngólnak köszönhetően, majd a világbajnok francia Antoine Griezmann a 24. percben betalált, ezzel ki is alakította a végeredményt. Az Atlético az utolsó 10 percben emberhátrányban játszott, a Monaco pedig a 83. percben büntetőt rúghatott, de Falcaónak nem sikerült szépítenie.

Moszkvában a Lokomotiv szintén 2-0-ra verte a török Galatasarayt, ez pedig azt jelenti, hogy a D csoportból a két csapat esti összecsapásának eredményétől függetlenül biztosan az FC Porto és a Schalke 04 lesz ott a legjobb 16 között a BL-ben.

A két együttes találkozója azonban a csoportelsőségről dönthet, míg az utolsó fordulóban derül majd ki, hogy a Lokomotiv és a Galatasaray közül melyik végez a csoport harmadik helyén, és folytathatja így nemzetközi kupaszereplését az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 5. forduló:
A csoport:
Atlético Madrid (spanyol)-AS Monaco (francia) 2-0 (2-0)
gól: Badiashile (2., öngól), Griezmann (24.)
piros lap: Savic (82., Atlético)

D csoport:
Lokomotiv Moszkva (orosz)-Galatasaray (török) 2-0 (1-0)
gól: Donk (43., öngól), Ignatyev (54.)

Később:
A csoport:

Borussia Dortmund (német)-FC Bruges (belga) 21.00

B csoport:
Tottenham Hotspur (angol)-Internazionale (olasz) 21.00
PSV Eindhoven (holland)-FC Barcelona (spanyol) 21.00

C csoport:
SSC Napoli (olasz)-Crvena zvezda (szerb) 21.00
Paris Saint-Germain (francia)-FC Liverpool (angol) 21.00

D csoport:
FC Porto (portugál)-Schalke 04 (német) 21.00

Borítókép: epa07195768 AS Monaco's Benoit Badiashile (R) vies for the ball against Atletico's Antoine Griezmann (L) during the UEFA Champions League group A soccer match between Atletico de Madrid and AS Monaco at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 28 November 2018. EPA/RODRIGO JIMENEZ

További tartalmak