Musorujsag
Élő Eredmények
 

Lipcsében sem lesznek népszerűek Kassaiék – igazuk volt?

A müncheniek után a lipcseiek szívébe sem sikerült belopnia magát Kassai Viktornak és stábjának.

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar játékvezetők a Bajnokok Ligája-csoportkör utolsó fordulójának szerdai játéknapján az RB Leipzig két gólját érvénytelenítették les miatt, a Besiktasnak pedig megítéltek egy tizenegyest. Ráadásul a meccs hajrájában Stefan Ilsanker megkapta második sárga lapját, így Gulácsi Péterék tíz emberrel fejezték be a találkozót, amely 2–1-es török győzelemmel ért véget, ez pedig azt jelentette, hogy a Leipzig a harmadik helyen végzett csoportjában, így az Európa Ligában folytathatja szereplését.

A négy jelenetet kigyűjtöttük egy videóba, amely alapján úgy tűnik, hiába háborgott a lipcsei közönség és maga Gulácsi Péter is, a magyar bírók jól döntöttek mindegyik szituációban. És ön szerint?



Kassaiék áprilisban a Real Madrid – Bayern München BL-negyeddöntő után kerültek a támadások kereszttüzébe. A mérkőzésen a magyar játékvezetői csapat két lesgólt is megadott a madridiaknak, akik végül hosszabbításban 4–2-re megnyerték a találkozót, s 6–3-as összesítéssel jutottak az elődöntőbe.