Musorujsag
Élő Eredmények

Az M4 Sport szakértője és a komáromi Cavani a vasárnapi mennyei megyeiben

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
A legutóbbi kényszerpihenő után tovább dübörög az m4sport.hu országos (futball)valóságshowja, a mennyei megyei közvetítés-sorozat. Horti Gáborék Kecskéd-Komárom meccslátogatása nem is ígérkezhetne „emnégysportosabbnak”. A miértre megadja a választ ő maga.

„Jajka, ha csak ránéznek a tabellára a kecskédiek, már erősebb a pulzus számuk! Még esetleg az is végigfuthat a mágnes táblájukon, nem ez a vasárnapi fellépésük lesz a legütősebb! A kiindulópont: Komárom-Esztergom megyei bajnoki csapatás, Kecskéd-Komárom vasárnapi bajnoki! Eddig semmi extra, ahogyan kell, ott olvasható mindenki!

Csak hogy utána jön a keménység: a vendégek eddig hatból hatszor elütötték a megyei sztrádán szembejövő bárkit! Legutóbb egy nyolcast tettek bele az esztergomi bringások kerekébe, de aki még szörnyűbbé teheti a most vasárnapi vendéglátók életérzését, az Solymos Zoltán főállású komáromi Cavani. A félelmetes csatár ebből a legutóbbi nyolcasból egyedül kivett egy ötöst, a csapat eddigi 38 találatából pedig 13-at.

Bátor, az átlagostól talán kissé eltérő taktika segítene, ha mondjuk a kecskédiek üzennének Solymos sportkollégának: nem akkor és nem ott lesz a meccs, emiatt egyáltalán ne jöjjön! A pálya sincs már meg és különben is semmi keresnivalója ott! Pont most szóltak, hogy abban az időben szülinapi ebédre kellene mennie a nagybátyjához, pláne, hogy Bozsik Péter edző és emnégyes (pardon, M4 sportos) médiaelemző is azt javasolja, hogy ‘hagyja a mosott ruhát másra’, nézzen inkább Formula 1-et!

Bozsik Péter Bozsik Péter, az M4 Sport szakértője Horti Gábor elemző szemei elé kerül (forrás: M4 Sport)

Igen, ez így együtt nagyon bravúros ötletsor, de inkább marhaság! Vagy álom! Esetleg rémálom, ha említett csatárt nem sikerül meggyőzni, komolyra veszi és eljön Kecskédre! Nyilván nem egyemberes a Komárom, a sziporkázóan parádés szereplés remek csapatmunka, meg a hozzáértés, meg minden! Egészen elképesztő a statisztika, azt olvasva egyből látszik, hogy rögvest indulnának vissza a felsőbb osztályba, olyan súlyosan csapatnak!

A háziurak mutatója nem kellemes, viszont 70 éves fennállását ünnepelte a klub, amit a Vértessomló elleni simázással tettek még emlékezetesebbé! Azóta nem játszottak éles meccset, vélhetően kipihenten, kellően begerjedve, szilajul nekiesnek a Komáromnak! Hogy rácáfoljanak minden kuvikolóra!”

m4sport.hu:

szeptember 24., vasárnap

16:00 – Wati-Kecskéd KSK – Komárom VSE

További tartalmak