Musorujsag
Élő Eredmények

Otigba: Lassú láb nem eszik

Otigba: Lassú láb nem eszik

m4sport.hu/ M4 Sport
Szombaton a Ferencváros a Diósgyőrt fogadja az OTP Bank Liga 10. fordulójában. A mérkőzést megelőzően egy hosszabb interjú készült a fővárosi zöld-fehérek új szerzeményével, Otigba Kenneth-tel.

Egy angol bölcsességgel kezdte mondandóját Otigba Kenneth, a Ferencváros labdarúgócsapatának védője.

Slow feet don’t eat!

„A lassú lábak nem esznek, vagyis ha nem pörögsz, nem futsz elég gyorsan a dolgaidért, nem küzdesz eléggé, akkor nem lesz meg a napi betevőd” – mesél életszemléletéről a zöld-fehérek hátvédje.

A 25 éves játékos hatéves kora óta él a labdarúgás világában. Nigériában született, de Magyarországon, Gyulán és Békéscsabán kezdett el komolyabban megismerkedni a sportággal. Alig volt kilenc, amikor már a Heerenveen csapatában pallérozódott, a hollandoknál kezdett felnőtt szinten futballozni.

„Életem legmeghatározóbb éve volt, amikor a felnőtteknél kezdőként kezdtem el játszani. Marco van Basten volt az edzőm, ő volt, aki elsőként megbízott bennem. Az első évemben 26 meccset játszottam, ezekből 22-szer kezdőként léptem pályára. Hat gólt rúgtam, ez az év remek alapot adott a későbbiekre” – emlékezett vissza hollandiai éveire a védő.

Nyolc év után Hollandiából Törökországba költözött a Kasimpasa együtteséhez, ahol egy felejthető évet töltött el.

Idén nyáron tiszta lappal folytatta pályafutását a Ferencvárosban.

A teljes beszélgetést Otigba Kenneth-tel a videóra kattintva tekintheti meg:

A Ferencváros-DVTK összecsapást kizárólag az m4sport.hu-n nézheti meg élőben szombaton 18:00-tól.

További tartalmak