Musorujsag
Élő Eredmények
 

Werner: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekel a Real érdeklődése

Timo Wernerrel kapcsolatban egyre gyakrabban jelennek meg hírek, hogy a Real Madrid érdeklődik iránta. A csatár nem zárja ki a lehetőséget, hogy valamikor klubot vált, bár arról is hallani, hogy az RB Leipzig hosszabbítana tehetségével.

GERMANY SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE
A napokban a spanyol újságok egyik kedvenc témája, hogy a Real Madrid szívesen látná soraiban a fiatal németet, aki nem is tagadja, hogy egy esetleges váltás a királyiakhoz hangzatos dolog a számára.

„Boldog vagyok a Leipzignél, amikor pályán vagyok, csak a csapat jár a fejemben. Ettől függetlenül természetes, hogy jó érzés olvasni, hogy a Real Madrid szemet vetett rám. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy hidegen hagy a dolog” – nyilatkozta a német válogatott ifjú csatára a Die Weltnek a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzést követően, amelyen csapata saját közönsége előtt 1-1-es döntetlent játszott a legutóbb elődöntős Monacóval.

A mindössze 21 éves Werner remek formában van: az elmúlt szezonban 32 mérkőzésen 20-szor talált az ellenfelek hálójába, most ennél is eredményesebb. Ötször lépett pályára és négy gólnál tart.