Musorujsag
Élő Eredmények

Bódog: Ha kimondanám, amit gondolok, lecsuknának, nem eltiltanának

m4sport.hu
A Diósgyőr vezetőedzője elégedett volt csapatával a Debrecenben 3–1-re elvesztett bajnoki találkozó után, a játékvezetőről pedig inkább nem kívánt nyilatkozni, nehogy eltiltsák.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Loki hazai pályán hátrányból győzött az OTP Bank Liga 8. fordulójában. A gyors gólváltás után egészen a 85. percig 1–1-re állt a mérkőzés, ekkor azonban három perc alatt kétszer is betalált a DVSC.

„Abszolút rendben volt a mérkőzés, volt olyan része, amikor mi uraltuk, volt, amikor a Debrecen – értékelt Bódog Tamás az M4 Sportnak a mérkőzés után. – Nekünk is megvoltak a lehetőségeink, sajnos olyan fázisban kaptuk a gólt, amikor úgy éreztem, hogy erősödünk, jobbak leszünk, de a bírót nem szabad szidni… Ha valamit mondok, akkor eltiltanak. Ha most azt mondanám, amit gondolok, akkor lecsuknának, nem eltiltanának. A mozgás az elején a pálya első szakaszában kevesebb volt, mint terveztük, de úgy gondolom, hogy idegenben abszolút normális mérkőzés volt. Megvoltak a helyzetek, az utolsó passzok hiányoztak. Hogy így alakult a vége, az nem a csapaton múlt…”

A DVTK játékosai már mérkőzés közben is reklamáltak Berke Balázs játékvezetőnél, mert szerintük a házigazdák második gólját szabálytalanság előzte meg.

A vendégek egyetlen találatát szerző Óvári Zsolt úgy vélte, az első félidőben sikerült megvalósítani azt, amit megbeszéltek, a végére azonban túlságosan kinyíltak, és ez bosszulta meg magát.

Herczeg András, a DVSC trénere kiemelte, hogy csapata hátrányban is óriási szívvel és akarattal játszott. „Egy kitűnő ellenfelet sikerült legyőzni, jó iramú, változatos, izgalmas találkozón. Óriási küzdelem volt, nagyon boldog vagyok, hogy a csapat megszerezte ezt a győztelmet, nagyon jó teljesítményt nyújtott a gárda. Varga Kevin nagyszerűen játszott, a gólja parádés volt, és az egész mérkőzés alatt nagyszerűen teljesített.”

A külön is megdicsért Varga Kevin szerint a gyenge kezdés után magára talált a Debrecen. „Bealudtunk az elején, senki nem akar így meccset kezdeni. Utána viszont rá tudtuk erőltetni a Diósgyőrre azt a gyors előrejátékot, ami az előző fordulókban jellemezte a játékunkat, tudtunk is egyenlíteni viszonylag hamar. Utána taktikusabb volt a mérkőzés, a végén pedig meg már a szív dominált, felül tudtuk múlni őket, ez egy óriási csapatmunka volt. Nagyon jó szériában vagyunk, ezt szeretnénk folytatni.”

További tartalmak