Musorujsag
Élő Eredmények

McGregor: Megtöröm az öregembert

McGregor: Megtöröm az öregembert

m4sport.hu
Az ír ketrecharcos leöregemberezte ellenfelét, aki viszont felhívta a figyelmet arra, az ütéseket nem csak adni, de bírni is kell. Vasárnap hajnalban jön az év bokszmeccse.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban csap össze a veretlenül visszavonult ökölvívó, Floyd Mayweather és az MMA legjobb harcosa, Conor McGregor. Lehetetlen megtippelni is, hogy kinek a sikerével zárul az év bokszmeccse, de a verbális csatát eddig az ír ketrecharcos nyerte.

A nagy összecsapás előtti utolsó, szerdai sajtótájékoztatón nemes egyszerűséggel öregembernek nevezte riválisát. „Nem hiszem, hogy két menetnél többet bír az öregember. Felemelheti vagy leengedheti a kezét, akkor is megtöröm” – mondta McGregor, aki biztos benne, hogy a nyolcszögletű ketrec után, a ringben is ő lesz a legjobb.

Merészebb tervei között szerepel egy új sportág kitalálása, amely a két szakágra épülne. Egy biztos, nem lesz egyszerű dolga, hiszen Mayweather 49 profi meccsén 49 győzelmet aratott és ez még akkor is tiszteletet parancsoló eredmény, ha legutóbb 2015 szeptemberében vívott tétmeccset.

Mayweather meglepően nyugodtan fogadta ellenfele beszólásait és Churcill szavait idézve vért, verítéket és könnyeket ígért a meccsre. „Mindketten a legjobbak vagyunk a magunk sportágában. Azonban lehet itt kevés lesz, ha a legjobbját hozza” – mondta az amerikai.

Külön felhívta ellenfele figyelmét, hogy ne csak gyorsaságára és ütőerejére alapozzon, hiszen korábban olyan kiválóságok se tudták kiütni, mint Manny Pacquiao, Canelo Alvarez, vagy Shane Mosley. „Nagyokat tudsz ütni, de bírnod is kell az ütéseket” – figyelmeztetett Mayweather, aki az eredménytől függetlenül 200 millió dollárt kap a tévés előfizetéseknek köszönhetően. Ellenfele fele ekkora összeggel kell, hogy beérje.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mayweather szerint a vereség is benne van a pakliban
Floyd Mayweather új taktikával, a korábbiaknál sokkal támadóbb szellemben lép majd szorítóba a Conor McGregor elleni összecsapáson, ahol tőle szokatlanul azt sem tartja kizártnak, hogy vereséget szenved.
Ökölvívás