Musorujsag
Élő Eredmények

Partra vetett halként ficánkolt Kispesten Lazovics

m4sport.hu
A Budapest Honvéd igazán feszült találkozót játszott a Videoton csapatával az OTP Bank Liga bajnoki döntőjében. Brusztolós összecsapás volt, a játékot sorra tördelték a szabálytalanságok, ezek közül pedig kiemelkedik a Videoton támadójának, Danko Lazovicsnak az esete. A fehérváriak szerb válogatott labdarúgója Patrick Ikenne-King lábával találkozott egy labdáért folyó harc közben, azonban ami ezután történt, az nem hétköznapi. A bajnoki döntő a Budapest Honvéd 1-0-ás győzelmével zárult.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bajnok a Budapest Honvéd
A Budapest Honvéd története 14. bajnoki címét szerezte meg szombaton, mivel 1-0-ra legyőzte a vendég Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának döntővé előlépő rangadóján.
Magyar futball
A Ferencváros nyerte az Újpest elleni derbit
A Ferencváros két góllal legyőzte a vendég Újpestet az OTP Bank Liga zárófordulójában, a címvédő zöld-fehér együttes ezzel a negyedik helyet szerezte meg a bajnokságban. Az Újpest vereségével hetedik pozícióban zárt.
Magyar futball
Vereséggel is bennmaradt a Diósgyőr
A Debrecen 3-1-re nyert a Diósgyőr vendégeként Mezőkövesden, mivel azonban az MTK nem tudott győzni Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában, mindkét gárda megőrizte élvonalbeli tagságát.
Magyar futball
A másodosztályba lötyögött az MTK
A Gyirmót mellett az MTK Budapest esett ki az élvonalból, miután csak 1-1-es döntetlent ért el Pakson az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójában.
Magyar futball