Musorujsag
Élő Eredmények

Priskin: A bajnokság elúszott, a kupagyőzelemért harcolunk

m4sport.hu
Priskin Tamást választották a hónap legjobb játékosának Szlovákiában. Nem csoda, hiszen a magyar válogatott labdarúgó jó formában van, tíz gólnál jár a bajnokságban, amivel az ötödik a góllövőlistán.

Hogy fogadtad a hírt, az elismerést?

Őszintén megvallva, nem foglalkoztam ezzel a dologgal. Tegnap láttam a honlapunkon, hogy engem választottak, nagyon jól esett, boldog voltam.

A Szlovák Kupában háromszor voltál eredményes, a hét közben is gólt szereztél, amivel bebiztosítottad a csapatod továbbjutását. Mik a további célok?

Örülök, hogy eddig így alakult, bízom benne, hogy a folytatás is hasonló lesz. Bent vagyunk a kupa-döntőben, boldog lennék, ha sikerülne megnyernünk.

A bajnokságban a második helyen álltok, tetemes a hátrányotok az elsővel szemben, viszont nagy az előnyötök a harmadikhoz képest. Úgy fest, a jelenlegi pozíciótok megingathatatlan.

Nehéz dolgunk van, mert csak hat forduló van hátra és tíz ponttal vezet a Zilina. Sajnáljuk, hogy a második helyen vagyunk, jobban örülnénk, ha közelebb lennénk az első helyezetthez, akkor nagyobb lenne a verseny. A legfőbb cél az, hogy a kupában jól szerepeljünk. Még nem lehet kimondani, de valószínű, hogy az Európa-ligában fogunk indulni, ez is nagyon fontos.

A szezon elején kitűzött célokat sikerült elérni vagy van némi hiányérzet?

A cél mindig az első hely. A második pozíció csalódás, ezért mondom, hogy bízom benne és boldog lennék, ha a kupát sikerülne megnyerni, mert a bajnokságot ekkora különbséggel nehéz lenne.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megvan Nikolics első amerikai duplája
A magyar válogatott Nikolics Nemanja két gólt szerzett a Chicago Fire csapatában az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján.
Külföldi futball
Hármat vágott a Napoli az Udinesének
A Napoli a második félidőben három gólt szerezve könnyedén győzte le az Udinesét az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának zárómérkőzésén.
Külföldi futball
A Groupamában fordított a Vasas
A Vasas 2-1-re nyert a címvédő Ferencváros otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában, szombaton. Az angyalföldiek így ebben a szezonban második alkalommal is elhozták a három pontot a Groupama Arénából, tavaly augusztusban ugyanez volt a végeredmény.
Magyar futball