Musorujsag
Élő Eredmények

Schweinsteiger nem várt sokáig első góljával

MTI
Góllal mutatkozott be új csapatában, az észak-amerikai labdarúgóligában (MLS) szereplő Chicago Fire-ben Bastian Schweinsteiger, a németek világbajnok játékosa.

Schweinsteiger a mérkőzést megelőző reggel közösségi oldalán osztott meg egy fényképet rajongóival, amihez a következőket írta: „Jó reggelt! Készen állok az első összecsapásra a Chicago Fire színeiben!”

Az együttes 2-2-re végzett a vendég Montreal Impacttel szombaton, s a meccs első találatát a múlt héten a Manchester Unitedtől igazolt, 32 éves Schweinsteiger szerezte.

A Chicago magyar futballistája, Nikolics Nemanja is kezdő volt a mérkőzésen, a 75. percben cserélték le.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Világbajnokkal kocogott Nikolics
Bastian Schweinsteiger, a németek világbajnok labdarúgója <a href="www.m4sport.hu/2017/03/29/schweinsteiger-mar-futballisten-chicagoban/" target="_blank" rel="noopener">óriási felhajtás közepette kedden éjjel érkezett meg Chicagóba</a>, majd szerdán aláírta egy évre szóló szerződését a Chicago Fire futballcsapatánál. A Manchester United korábbi játékosa közösségi oldalán osztott meg egy fényképet első edzéséről új klubjánál, ahol a kitűnő középpályás mellett a magyar labdarúgó-válogatott csatára, Nemanja Nikolics kocog komótosan.
Külföldi futball
Schweinsteiger már "futballisten" Chicagóban
Több száz futballszurkoló várta új állomáshelyén, Chicagóban Bastian Schweinsteigert, a németek világbajnok futballistáját, aki kedden éjjel érkezett meg az Egyesült Államokba.
Külföldi futball
Elbűvölő képet mutatott kisfiáról Nikolics
Picit még ugyan nagy rá, azonban kétségkívül jól áll a Chicago Fireben játszó Nikolics Nemanja kisfiának a csapat meze. A magyar légiós közösségi oldalán osztott meg egy tündéri képet a pár nap múlva harmadik születésnapját ünneplő kisfiáról, Markóról. Most lehet olvadozni...
Külföldi futball
"Kedves Lukas" - korábbi csapattársát méltatja Schweinsteiger
<a href="www.m4sport.hu/2017/03/22/gyoztes-gollal-bucsuzott-a-valogatottol-podolski/" target="_blank" rel="noopener">Mint korábban megírtuk</a>, Lukas Podolski góllal búcsúzott a német válogatottól a szerda este Dortmundban lejátszott Anglia elleni barátságos mérkőzésen. Távozása a Nationalelftől korábbi csapattársát, Bastian Schweinsteigert is megindította, aki közösségi oldalán köszönt el 31 esztendős barátjától.
Külföldi futball