Musorujsag
Élő Eredmények

Világbajnokkal kocogott Nikolics

m4sport.hu
Bastian Schweinsteiger, a németek világbajnok labdarúgója óriási felhajtás közepette kedden éjjel érkezett meg Chicagóba, majd szerdán aláírta egy évre szóló szerződését a Chicago Fire futballcsapatánál. A Manchester United korábbi játékosa közösségi oldalán osztott meg egy fényképet első edzéséről új klubjánál, ahol a kitűnő középpályás mellett a magyar labdarúgó-válogatott csatára, Nemanja Nikolics kocog komótosan.

„Jó kezdet az új társakkal a Chicago Fire-nél! Alig várom az előttünk álló kihívásokat!” – kommentálta fényképét Schweinsteiger.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Schweinsteiger már "futballisten" Chicagóban
Több száz futballszurkoló várta új állomáshelyén, Chicagóban Bastian Schweinsteigert, a németek világbajnok futballistáját, aki kedden éjjel érkezett meg az Egyesült Államokba.
Külföldi futball
Elbűvölő képet mutatott kisfiáról Nikolics
Picit még ugyan nagy rá, azonban kétségkívül jól áll a Chicago Fireben játszó Nikolics Nemanja kisfiának a csapat meze. A magyar légiós közösségi oldalán osztott meg egy tündéri képet a pár nap múlva harmadik születésnapját ünneplő kisfiáról, Markóról. Most lehet olvadozni...
Külföldi futball
"Kedves Lukas" - korábbi csapattársát méltatja Schweinsteiger
<a href="www.m4sport.hu/2017/03/22/gyoztes-gollal-bucsuzott-a-valogatottol-podolski/" target="_blank" rel="noopener">Mint korábban megírtuk</a>, Lukas Podolski góllal búcsúzott a német válogatottól a szerda este Dortmundban lejátszott Anglia elleni barátságos mérkőzésen. Távozása a Nationalelftől korábbi csapattársát, Bastian Schweinsteigert is megindította, aki közösségi oldalán köszönt el 31 esztendős barátjától.
Külföldi futball