Musorujsag
Élő Eredmények

Puszit küld a magyaroknak a portugál védő

m4sport.hu
Az M4 Sport stábja megszólaltatta Marco Caneirát, a korábbi 25-szörös válogatott labdarúgót A Sporting, a Benfica, a Bordeaaux, a Valencia, az Internazionale, a Reggina és a Videoton korábbi játékosa nem felejtette el a magyar csapat szurkolóit.

Az alábbi videóra kattintva megtudhatja, pontosan milyen eredményre számít Caneira a szombat esti Portugália-Magyarország világbajnoki selejtezőn.

A mérkőzést és a felvezető műsort 20 órától élőben láthatják az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ezúttal fehérben a portugálok ellen
A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása után hivatalossá vált, Szalai Ádámék talpig fehérben veszik fel a küzdelmet Lisszabonban az Európa-bajnokkal.
Magyar futball
A piac bízik a magyarok sikerében
A Fény utcai piacon járva kérdezősködtünk, ki milyen reményekkel várja a portugál-magyart. Ahogy lenni szokott, széles skálán mozogtak a válaszok. Volt, aki szerint kudarcra van ítélve a csapat az Európa-bajnok otthonában, mások talán túlzott elvárásokkal vannak a szombati meccs felé, de a szurkolók jellemzően pozitívan tekintenek a vb-selejtező elé.
Magyar futball
Ezeket mindenkinek tudnia kell a portugál-magyarról
Ott voltunk, mikor a magyar csapat megérkezett Lisszabonba, ott voltunk a napi két edzésen, ott voltunk a portugálok és persze a mieink sajtótájékoztatóin, és ott leszünk a szombaton 20:45-kor kezdődő vb-selejtezőn is, amit élőben közvetít az M4 Sport és az m4sport.hu is.
Magyar futball
A számok Ronaldóék mellett szólnak – de meddig?
Kevés olyan válogatott van világszerte, amellyel szemben nem lehet büszke mérlegére a magyar labdarúgó-válogatott. Nos, Portugália ilyen. A luzitánokat egyszer sem győzték le eddig a magyarok, sőt, tétmeccsen csupán egyszer úsztuk meg három kapott gól alatt, a tavalyi fergeteges Eb-meccsből viszont erőt meríthetnek a fiúk. Egy kis portugál-magyar múltidézés.
Magyar futball
A portugálok kéme szerint győzhet a magyar válogatott
Jelenleg a labdarúgó NB I-ben egyetlen portugál edző dolgozik, aki a Real Madrid szupersztárjának, Cristiano Ronaldónak is a trénere volt, így szombati vb-selejtező előtt az m4sport.hu kifaggatta az ellenfél kémjét.
Magyar futball
Fantasztikus meccsre számít a kapitány
A magyar labdarúgó-válogatottnak nincs vesztenivalója Bernd Strock szövetségi kapitány szerint szombaton a portugálok elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
Magyar futball
Arany János: Családi kör (Hajdú B. István átdolgozása)
<a href="https://www.m4sport.hu/2016/06/22/hajdu-b-istvan-verset-eloadja-hajdu-b-istvan/" target="_blank" rel="noopener">Hajdú B. István már a tavalyi Európa-bajnokság idején is bizonyította</a>, hogy versmondásban és írásban sem utolsó. Nézze meg, hány helyet javított azóta.
Magyar futball