Musorujsag
Élő Eredmények

A döntő mérkőzések feléről eltiltották Magosi Bálintot

jegkorongszovetseg.hu
A MOL Liga Fegyelmi Bizottsága megvizsgálta a MAC Budapest - DVTK Jegesmedvék döntő párharcának második mérkőzésén történt incidenst, amelynek során Magosi Bálint (DVTK Jegesmedvék) 20 perces büntetést kapott hivatalos személyek sértegetéséért.

A Fegyelmi bizottság kétmeccses eltiltásban részesítette a Jegesmedvék játékosát, ugyanis a mérkőzés 60. percében a végső sípszót követően egy folyamatban lévő dulakodásnál a játékvezetői jelzésre és felszólításra nem reagált. Az őt megállító játékvezetőt meglökte, tevékenységét sportszerűtlen hangnemben bírálta.

A MOL Liga Fegyelmi Bizottsága továbbra is a legszigorúbb szankciókkal fogja büntetni azon résztvevőket, akik a játékvezetők tisztességét megkérdőjelezik, szidalmazzák, fenyegetőleg lépnek fel ellenük, vagy bármilyen fizikai kontaktusba lépnek velük. A Fegyelmi Bizottság Magosi Bálintot, a DVTK Jegesmedvék játékosát 2 mérkőzésről eltiltja.

Mivel a mérkőzés után a játékvezetők 20 perces, végleges kiállítással büntették Magosit, ráadásul másodszor a rájátszás folyamán, ez automatikusan egy meccses eltiltással jár, így összesen három mérkőzést kell kihagynia.

A játékosnak a soron következő mérkőzéseken kell letöltenie a büntetését. Ez az jelenti, hogy a döntő szombati, harmadik meccsén sem léphet pályára.

A Fegyelmi határozatot ide kattintva tekintheti meg.

Az összecsapást az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti szombaton 18:45-től.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

MAC K.O. a Jegesmedvék ellen
A hazai pályán játszó MAC Budapest 3-0-ra megnyerte a jégkorong MOL Liga döntőjének második felvonását csütörtökön a Tüskecsarnokban, ezzel egyenlített a DVTK Jegesmedvék elleni párharcban.
Jégkorong