Musorujsag
Élő Eredmények

Téves összeget dobtak be - hivatalos mennyiért reklámozza a vb-t Hosszú Katinka

m4sport.hu
Reagált és egyben nyilvánosságra hozta a BP2017 Nonprofit Kft., hogy mekkora összegért reklámozza Hosszú Katinka a júliusi budapesti vizes-vb-t, ugyanis a sajtóban nem a valóságnak megfelelő híresztelések jelentek meg.

„Hosszú Katinka olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar úszónővel a BP2017 Nkft. reklámfilmben való szereplésre, reklámfelületekhez kapcsolódó fotózásra, social-felületeken való szereplésre, rendezvényeken való részvételre kötött szerződést. A sajtóban megjelent szerződéses összeg nem fedi a valóságot, a szerződés 25 millió forintról rendelkezik” – áll a szigorúan tényekre támaszkodó közleményben, mely az alábbi mondattal zárul.

„A BP2017 Nonprofit Kft. örömmel fogadta, hogy Hosszú Katinka a vb arcaként népszerűsíti az eseményt.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kapás Boglárka: Hosszú Katinkával húzzuk egymást
Kapás Boglárka <a href="https://www.m4sport.hu/2017/03/05/kapas-es-hosszu-gyozelemmel-zart/" target="_blank" rel="noopener">három számban is legyőzte a Golden Tour marseille-i záróversenyen Hosszú Katinkát</a>, de nem gondolja, hogy nála is bejönne a háromszoros olimpiai bajnok úszó módszere.
Sportok
Soha nem látott tempóban halad Hosszú Katinka vb-felkészülése
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup elárulta, hogy mivel a riói sikerek után stabil alapokra építkezhettek, az Iron Lady vb-felkészülése minden tekintetben szenzációsan halad. Az új kihívások egyre jobb teljesítményre sarkallják a párost, amelynek célja a folyamatos fejlődés.
Sportok
Negyedszer is Hosszú Katinka
Hosszú Katinka sorozatban negyedszer lett a legjobb női úszó az európai szövetség (LEN) éves szavazásán.
Úszás