Musorujsag
Élő Eredmények

Mészöly Géza: „Nem tudtuk leigazolni Kevin Kurányit”

m4sport.hu/M4 Sport
A M4 Sportreggeli című műsorában a stúdióban köszönthettük Mészöly Gézát, az OTP Bank Ligában szereplő Swietelsky Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A szakember elmondta, hogy nincs könnyű helyzetben csapata, mert a hiányzók névsora veretes, az újoncokat pedig még be kell építeni az együttesbe. Ezen felül befejező csatárt keres a klub, a télen távozó házi gólkirályt, Gaál Bálintot Mervó Bencével pótolná a Haladás. Mészöly Géza célja, hogy csapata a tavasszal megszilárdítsa helyét a bajnokság középmezőnyében.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban nézheti meg:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kazi Tamás: „Nem szeretek fedettpályán versenyezni”
A többszörös magyar bajnok középtávfutó, Kazi Tamás óriási egyéni csúcsot futva a harmadik helyen végzett 1500 méteren, a spanyolországi Sabadellben megrendezett Miting Internacional de Catalunya fedett pályás atlétikai versenyen, ezzel pedig kvalifikálta magát a belgrádi Eb-re. A 31 éves atléta a hétfői Sportreggeliben beszélt arról, hogy új edzőjével nagyobb mennyiségű munkát végez, mint korábban, s bár nem nem kifejezetten fekszik neki a fedettpályás versenyzés, jelenleg a belgrádi kontinenstornára és a jövő évi berlini szabdtéri Eb-re koncentrál.
Atlétika
Risztov Évát megviselte, hogy véget ért a 25 éves szerelem
Bejelentette visszavonulását az olimpiai bajnok hosszútávúszó, Risztov Éva. A londoni ötkarikás játékok hőse az M4 Sportreggeli című műsorában elmondta, hogy a riói olimpia óta nem nagyon edz, és mivel teljesnek érzi sportpályafutását, 31 évesen úgy döntött, eljött az ideje, hogy befejezze úszókarrierjét. Jelenleg gyakornokként dolgozik egy menedzseriroda sport divíziójában, a jövőben viszont sportmenedzserként folytatná pályafutását. Hullámhegyekről és hullámvölgyekről, valamint élete legfontosabb döntéséről az alábbi videóban mesél Risztov Éva.
Úszás
Öregfiúk jótékonykodtak a veronai áldozatok családjai javára
Több mint félmillió forint gyűlt össze az Elek Gyula Arénában a jótékonysági labdarúgótornán, amelyen az elmúlt évtizedek magyar labdarúgói léptek pályára. A teljes bevételt a veronai busztragédia áldozatainak családjai megsegítésére ajánlották fel.
Magyar futball
Az OTP Bank Liga elé: Paksi FC
Az OTP Bank Liga tavaszi rajtjához közeledve végigjárjuk az élvonalbeli csapatokat: hogyan változtak a keretek, hogyan zajlott a felkészülés, illetve megkérdeztük a vezetőket, milyen elvárásokkal tekintenek a tavasz elé. Sorozatunkat a Paksi FC-vel folytatjuk.
Magyar futball
Kádár köszöni szépen
Az Instagramon mondott köszönetet a Lech Poznannak Kádár Tamás, aki pénteken aláírt a Dinamo Kijevhez.
Külföldi futball
Nikolics a meg nem adott góljáról kérdezi követőit
Nikolics Nemanja egy gólpasszal járult hozzá a Chicago Fire Philadelphia Union elleni 1-0-s győzelméhez. A magyar válogatott támadó a mérkőzésen egy gólt is szerzett, amit azonban a bíró les miatt nem adott meg.
Külföldi futball