Musorujsag
Élő Eredmények

"Nem így szerettem volna" - Iváncsik Gergő lemondta a válogatottságot

"Nem így szerettem volna" - Iváncsik Gergő lemondta a válogatottságot

MTI
Iváncsik Gergő, a Telekom Veszprém kézilabdázója bejelentette, hogy többé nem lép pályára a magyar válogatottban.

„Nem így képzeltem az utolsó perceimet a válogatottban, nem így szerettem volna visszavonulni” – nyilatkozta a 35 éves játékos kedden a Veszprém Megyei Napló internetes oldalán. Iváncsik arra utalt, hogy a januári franciaországi világbajnokságra csak tartalékként utazhatott, klubedzője, Xavi Sabaté pedig végül nem tette be a keretbe.

„Egyedüli balszélsőként talán joggal bizakodtam, hogy még utoljára pályára léphetek a régi társakkal, de aztán kint szembesültem a ténnyel, hogy tartalék lettem” – mondta a balszélső, aki 2000-ben mutatkozott be a nemzeti csapatban, és 270 mérkőzésen 696 gólt szerzett. A 2004-es athéni és a 2012-es londoni olimpián is tagja volt a negyedik helyezett magyar együttesnek.

A vb után Zubai Szabolcs is lemondta a válogatottságot.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Zubai Szabolcs számára egy érem híján kerek a történet
Egy nappal a Magyarország-Norvégia világbajnoki negyeddöntőt követően Zubai Szabolcs bejelentette visszavonulását a kézilabda-válogatott tekintetében. Döntésének hátteréről, legszebb élményeiről és a címeres mez viselésének jelentőségéről az M4Sportnak nyilatkozott a 211-szeres válogatott beálló.
Kézilabda