Musorujsag
Élő Eredmények

Többen is érkeznek a Fradihoz

m4sport.hu
Az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint több játékos is érkezik a labdarúgócsapathoz a téli szünetben.

Orosz Pál az M1 Ma este című műsorában elmondta, Cristian Ramírez, Nagy Dominik és Gyömbér Gábor távozása után elsősorban a védelmet szeretnék megerősíteni, de más posztokon is lesz változás. A vezérigazgató tájékoztatása szerint olyan magyar fiatal játékosok várhatók, akik már tagjai a válogatott keretnek vagy annak közelében vannak, de külföldi, többek között ghánai játékosok is érkeznek próbajátékra. Hozzátette, hogy kapusoknál is történt változás, Dibusz Dénes mellé visszatért Holczer Ádám.

A klubvezető tájékoztatása szerint az őszi szezon után nem változtak a csapat célkitűzései, továbbra is meg szeretnék védeni címüket a bajnokságban és a Magyar Kupában. „Négy pontra vagyunk az első helytől, ami nem egy elérhetetlen dolog. Továbbra is az a célunk, hogy bajnokságot nyerjünk, ehhez minden a rendelkezésünkre is áll, és a kupát is szeretnénk megnyerni.”

A Ferencváros január 23-tól Valenciában edzőtáborozik, ahol a Sparta Prahával, a Rapid Wiennel és a Slovan Libereccel játszik felkészülési mérkőzést. „Nagyon jó helyre megyünk, nagyon jó kondíciók közé, nagyon jó szakmai munkát lehet végezni, biztos vagyok benne, hogy ez a tavaszi szezonunkon látszani is fog.”

A videóra kattintva az is kiderül, hogy a klub számára mi a tanulsága az MLSZ Kassai-ügyben adott válaszának, illetve hogy miért távozott a csapattól Gyömbér Gábor.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

MLSZ: sportszerűtlen a Fradi kérése
A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalosan is válaszolt a Ferencváros azon kérésére, hogy Kassai Viktor a jövőben ne vezessen mérkőzést a klub mérkőzésein.
Magyar futball
A Fradi nem hozná többet kellemetlen helyzetbe Kassait
A Ferencváros egyelőre nem kapott hivatalos választ a Magyar Labdarúgó Szövetségtől arra a levélre, amelyben azt kérte, hogy Kassai Viktor a jövőben ne vezessen mérkőzést a klubnak. Orosz Pál szerint a játékvezetőnek is jót tenne, ha nem kapna szerepet a Fradi-meccseken.
Magyar futball