Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb edzőváltás a Swansea-nál

MTI
Menesztették Bob Bradleyt, az angol élvonalban szereplő Swansea City labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

A Premier League 19. helyén álló walesi klub egy nappal a West Ham Unitedtől elszenvedett 4-1-es hazai vereséget követően közleményben jelentette be kedden az 58 éves szakember elbocsátását. Bradley – aki a Premier League első amerikai szakvezetője volt – az olasz Francesco Guidolint váltotta október elején.

A Swansea – amely legutóbbi három bajnoki mérkőzésén kikapott – 18 forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött a Premier League-ben, és négy ponttal marad el a 17., még bennmaradást érő helyen álló Crystal Palace-től.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hátrányból fordítva győzött a Liverpool
A Liverpool egygólos hátrányból fordítva 4-1-re legyőzte a vendég Stoke City együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának keddi játéknapján, ezzel a második helyen áll a tabellán.
Külföldi futball
Conte üdvözölte az új rekordot
Antonio Conte vezetőedző jó üzenetként értékelte, hogy csapata, a Chelsea hétfőn 3-0-ra legyőzte a Bournemouth együttesét az angol labdarúgó-bajnokságban, ezzel megjavította a klubcsúcsot.
Külföldi futball
Allardyce döntetlennel debütált a Crystal Palace-nál
A pénteken kinevezett Sam Allardyce döntetlennel debütált a Crystal Palace kispadján, ugyanis új csapata 1-1-et játszott a Watford vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 18., karácsonyi fordulójának hétfői nyitómérkőzésén.
Külföldi futball