Musorujsag
Élő Eredmények

Gyárfás Tamás nem indul a Magyar Úszó Szövetség elnöki posztjáért

MTI
Bienerth Gusztáv, Hornyák Viktor és Tóth István került fel a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökjelöltjeinek listájára, ugyanakkor a korábbi elnök, Gyárfás Tamás nem indul a posztért.

A MÚSZ keddi közleménye szerint Gyárfás Tamás – habár a legtöbb jelölést kapta – nem vállalta a jelöltséget.

Bienerth Gusztáv a 2024-es magyarországi olimpiai pályázat alelnökeként, turizmusért felelős kormánybiztosként, Hornyák Viktor a Széles Sándor Úszó-nevelő Műhely vezetőjeként, Tóth István pedig a szentendrei úszóklub szakosztály-elnökeként tevékenykedik. Mindhárman egy-egy jelölést kaptak, amelyet elfogadtak.

A MÚSZ jövő vasárnap tartja rendkívüli tisztújító közgyűlését, amelyen megválasztják az új elnököt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tatár Csillát inspirálja Hosszú Katinkáék brutális teljesítménye
Az esztendő utolsó napjaiban eljött az ideje, hogy visszatekintsünk a sporteseményekben bővelkedő 2016-os évre. Az m4sport.hu sorozatában hazánk népszerű személyiségei idézik fel a számukra legkedvesebb emlékeket. Az első részben az MTVA műsorvezetője, Tatár Csilla - a hozzá különösen közel álló két olimpiai bajnokunk, Hosszú Katinka és Risztov Éva miatt - a riói medencében is fenomenálisat alkotó Iron Lady történetét emelte ki.
Úszás
Kapás Boglárka a lépcsőzést népszerűsítette
Kapás Boglárka az arca annak a kampánynak, amely a rendszeres mozgásra és az aktív közösségi életre sarkallja a budapesti Eötvös Lóránd Tudományegyetem hallgatóit. Az olimpiai bronzérmes úszónő - aki maga is az ELTE hallgatója - közös lépcsőzésre invitálta társait, majd az M4 Sportnak azt is elmondta, hogy kigyógyult-e már betegségéből, és hogy mikor kezdi el a felkészülést a jövő nyári budapesti világbajnokságra.
Úszás
Gyárfás januárig elnök marad
A Magyar Úszó Szövetség elnökségének szerda délelőtti zárt ülésén hivatalosan is lemondott az elnöki posztról Gyárfás Tamás.
Úszás