Musorujsag
Élő Eredmények

Mourinho közölte Rooney-val, amit már mindenki sejtett

m4sport.hu
Brit lapértesülések szerint José Mourinho közölte Wayne Rooney-val, hogy nincs jövője a Manchester Unitednél.

A portugál tréner vasárnap még tagadta, hogy meg akarna válni a szebb napokat is látott támadótól, kedden azonban állítólag közölte vele, hogy nem számít rá. A szigetországi sajtó azt is tudni véli, hogy Rooney iránt a dúsgazdag Sanghaj SIPG érdeklődik, amely a nyáron a brazil válogatott Hulkot is leigazolta.

Wayne Rooney és Jose Mourinho - fotó: EPA/Peter Powell Ha igaza van a brit sajtónak, ilyen fotó nem fog többet készülni – (EPA/Peter Powell)

Amennyiben igaznak bizonyul a hír, Rooney Bastian Schweinsteiger után a második sztárjátékos lesz, akit a „Special One” eltanácsol az MU-tól. De a klublegenda Ryan Giggs is a portugál miatt volt kénytelen távozni, miután a nyáron érkezett tréner mellett csak külső asszisztensként dolgozhatott volna.

Rooney a Chelsea otthonában elszenvedett 4-0-s vereség alkalmával sérülés miatt hiányzott a keretből, az azt megelőző három bajnokin viszont csak csereként kapott lehetőséget.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Csodatiniként érkezett, de vajon legendaként távozik? - Rooney ideje lejárt az MU-ban
Sokan nem hitték, hogy elérkezik majd az idő, mikor Wayne Rooney elhagyja a Manchester United labdarúgócsapatát. Brit sajtóértesülések szerint azonban a klub „legendás” alakja a nyáron távozhat az Old Traffordról. A Vörös Ördögöknél és az angol válogatottban is egyre inkább partvonalra szoruló játékos statisztikai mutatói elsőre ugyan impozánsak és a neve is jól cseng, de vajon valóban ott van a helye az angol nemzeti együttes és az MU legjobbjai között?
Külföldi futball
Schweinsteigert szexi felesége tartja formában
Miután a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho nem tart igényt a játékára, Bastian Schweinsteiger otthon edz feleségével, Ana Ivanoviccsal.
Külföldi futball
Távozik a Manchester legendája
29 év után távozik a klubtól a Manchester ikonja, Ryan Giggs. Egész karrierje alatt az Unitedben játszott, a klubhűség mintaképe.
Külföldi futball
Hulk visszatért Ázsiába
A Sanghaj SIPG csütörtökön bejelentette, hogy leigazolta Hulkot, a brazil válogatott labdarúgóját.
Külföldi futball