Dzsudzsák ázsiója nagyot nőtt - akár topbajnokságba is kerülhet

Dzsudzsák Balázs a magyar válogatott egyik legjobbja volt a franciaországi Európa-bajnokságon. Amint a labdarúgó menedzsere, Vörösbaranyi József az m4sport.hu-nak elmondta, az Eb-n nyújtott teljesítményének köszönhetően jelenleg is több klub érdeklődik Dzsudzsák iránt.

A válogatott csapatkapitányi tisztségét is betöltő szélső különösen a portugálok elleni csoportmérkőzésen remekelt, a 3-3-as döntetlenből két góllal vette ki a részét.

Dzsudzsák Balázs (j2) és portugál Cristiano Ronaldo (b) a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzés végén, a lyoni stadionban 2016. június 22-én. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. MTI Fotó: Illyés Tibor



A magyar szurkolók régóta szeretnék, hogy Dzsudzsák valamelyik topbajnokságba igazoljon, de a török Bursasporban nem nyújtott olyan teljesítményt a középpályás, hogy erre esélye lett volna. A hírek szerint Dzsudzsák újra felkeltette az olasz Lazio érdeklődését.

"Nagyon büszkék vagyunk Balázsra, tényleg jó teljesítményt nyújtott az Eb-n. Reményeink szerint jó helyre kerülhet, de nem akarok csapatnevekkel dobálózni" - mondta a menedzser, hozzátéve, hogy jelenleg is vannak érdeklődök.

Az Európa-bajnokságról hétfőn hazaérkezett Dzsudzsák a hétvégén édesanyjához látogat Nyírlugosra. Az elkövetkezendő napokat Budapesten tölti, hiszen számos televízió- és rádiószereplésre kérték fel.