Musorujsag
Élő Eredmények

László Csaba helyett Teodoru Vaszilisz az MTK vezetőedzője

mtkbudapest.hu/telesport.hu
Szerdán megszűnt László Csaba vezetőedzői megbízatása az MTK Budapest NB I-es labdarúgó csapatánál, utódjaként Teodoru Vaszilisz kap lehetőséget - derült ki a klub közleményéből.

A klub megköszönte a szakember munkáját, és sok sikert kívánt neki az elkövetkezendő időszakra.

László Csaba, 2014 júliusától az MTK Budapest játékosmegfigyelői rendszerét vezette, majd 2015 júniusában átvette az első csapat irányítását.

Az OTP Bank Ligában szereplő együttes vezetőedzőjévé a mai nappal Teodoru Vasziliszt nevezte ki az MTK Budapest vezetése, megbízatása a 2015/16-os labdarúgó bajnoki szezon befejezéséig tart.

Teodoru Vaszilisz labdarúgóként 1978-ben kezdte pályafutását a diósgyőri „aranycsapatban”, majd 1984-ben a Vasasba igazolt. 1990-től Cipruson az első vonalban, majd Ausztriában, alsóbb osztályban játszott idegenlégiósként. Testnevelő tanári diplomája megszerzése után, játékos pályafutása befejezését követően, a TF-en elvégezte a szakedzői tanulmányokat, később pro-liszenszes vizsgát tett.

Huszonkét évvel ezelőtt, 1994-ben kezdte edzői pályafutását az MTK-ban. Dolgozott az MTK utánpótlás-csapatainál, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián, a klub második csapatánál, majd éveken keresztül az első csapat pályaedzőjeként. Karrierje során irányított korosztályos válogatottat és volt a felnőtt válogatott pályaedzője.

A bajnokság tavaszi idénye a következő hétvégén indul.

Edzőváltások a labdarúgó OTP Bank Liga 2015/2016-os idényében:
augusztus 19.: Videoton FC, Bernard Casoni helyett ideiglenesen Pető Tamás
október 6.: Videoton FC, Pető Tamás helyett Horváth Ferenc
október 19.: Vasas, Szanyó Károly helyett Simon Antal
december 29.: Diósgyőr, Bekő Balázs helyett Egervári Sándor
január 2.: Vasas, Simon Antal helyett Michael Oenning
február 3.: MTK Budapest, László Csaba helyett Teodoru Vaszilisz

További tartalmak