Musorujsag
Élő Eredmények
 

A sérült Neymar Jordan-idézettel törte meg a csendet

Ha csak az Instagramon is, de megszólalt a hétvégén sérülést szenvedő Neymar, akiről szerdán hivatalosan is kiderült, műteni kell, így nem lehet ott a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján, amelynek 3–1-es hátrányból kénytelen nekimenni a PSG.

A hírek szerint  Brazíliában fekszik kés alá Neymar és legalább hat hetet kell kihagynia. Az Instagramon posztolt fotójából sok információt nehéz kiszedni: a vasárnapi sérülését ábrázoló fotó mellé egy Michael Jordanhez köthető idézet írt.

(fotó: instagram.com/neymarjr) (fotó: instagram.com/neymarjr)



„Egy akadály nem állíthat meg. Ha falba ütközöl, ne add fel, találd meg a módját, hogyan mászhatsz át rajta” – osztotta meg a Chicago Bulls legendás kosárlabdázójának korábbi bölcsességét a közösségi oldalon Neymar.

Mire gondolhatunk a támadós sorait olvasva? Elsősorban arra, amit a sportolók sérülés esetén általában mondanak: nem adom fel, keményen küzdök a felépülésért és ha visszatérek, erősebb leszek mint valaha. De akár csapattársainak és a Paris Saint-Germain szurkolóinak is szólhat: ha a csapat legjobb és a világ legdrágább játékosa nélkül is, de meg kell oldani a továbbjutást a Real Madrid ellen.

A március 6-i PSG–Real Madrid BL-nyolcaddöntő visszavágóját az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben özvetíti 20.45-ös kezdettel.