Musorujsag
Élő Eredmények
 

Négy meccsre meszelték el a Vidi ellen kiállított két AEK-játékost

MTI
Az AEK Athén két labdarúgóját, Hélder Lopest és Marko Livaját egyaránt négy Bajnokok Ligája-mérkőzésre tiltotta el az európai szövetség (UEFA) a Vidi FC elleni selejtezőn kapott piros lapjuk miatt.
epa06979686 AEK's Marko Livaja (C) in action against Vidi's Roland Juhasz (L) and Attila Fiola (R) during the game between AEK and Vidi for the UEFA Champions league play-offs at The Olympic Stadium in Athens, Greece, 28 August 2018.  EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU Juhász Rolandnak és Fiola Attilának meggyűlt a baja Marko Livajával (Fotó: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU)

A portugál középpályást a 80., a horvát csatárt pedig a lefújás után állították ki sportszerűtlenség miatt a selejtező negyedik fordulójában az augusztus 28-án rendezett athéni visszavágón.

A görög csapat 2-1-re győzött a Groupama Arénában, így a hazai pályán elért 1-1-es döntetlennel a csoportkörbe jutott, a Vidi FC pedig az Európa-liga főtáblájára került.

Lopesnek és Livajának az eltiltás miatt ki kell hagynia a Bayern München elleni mindkét meccset, illetve az Ajax elleni idegenbeli, és a Benficával szembeni hazai találkozót is.

További tartalmak